Cum am scapat de soricei

Oricat de curata este casa ta, se mai intampla si necazuri in care daunatorii pot sa iti “atace” locuinta. Asa mi s-a intamplat si mie acum cateva luni.

Stau intr-un duplex, de cativa ani. Casa mea este lipita de a vecinului dar ne separa un gard. Avantajul a fost ca aceasta casa a fost mult mai ieftina, insa dezavantajul este ca peretii sunt subtiri si tot ce tine de scurgeri si instalatii sanitare este la comun. De un an de zile, vecinul a plecat in strainatate, la munca. In casa nu mai sta nimeni. Decat o ruda trece sa mai vada ce se intampla acolo, din cand in cand.

Dar, aveam sa ne lamurim eu si familia mea ce se intampla acolo. Stiti proverbul acela, “cand pisica nu-i acasa, joaca soarecii pe masa”? Cam asta era in casa vecinului. Desi nimeni nu a observat, o familie de soareci si-a facut cuib in casa vecinului si ce-i mai prost este ca au reusit sa roada peretele subtire care desparte podul si au intrat si la noi. Acest lucru ne-a infuriat la culme. Ne-am dat seama imediat ca totul era din cauza ca, in casa alaturata, nu se mai facuse curatenie de ceva timp si, mai mult ca sigur, uitasera si ceva alimente pe acolo.

Am pus mana pe telefon si l-am sunat pe vecin sa ii spunem situatia. Acesta mi-a zis ca nu are ce sa faca si ca o sa isi sune ruda. Intre timp, noi am cautat o firme deratizare care sa ne rezolve cat mai urgent problema. Asa am gasit Compania DDD. Vazand ce portofoliu impresionant au si fiind incantata de faptul ca sunt autorizati pentru a efectua astfel de servicii, am decis sa ii contactez. Pe site, se pot calcula foarte simplu si preturi servicii deratizare.

I-am chemat si norocul nostru a fost ca a venit si ruda vecinului. Daca la noi mai era cum era, la vecin era o adevarata invazie. Compania DDD ne-a spus ca trebuie facuta o deratizare chimica si ca ar fi bine ca o zi si o noapte sa nu mai stam acolo. Asa am facut. Acum am scapat si noi si vecinul de soareci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *