Cisco Meraki lansează Meraki Go, o nouă soluție WiFi pentru IMM-uri

 

  • Meraki Go permite segmentarea traficului, pentru o securitate sporită
  • Utilizatorii pot configura mai multe rețele WiFi în doar câteva minute
  • Restricționarea și prioritizarea traficului se pot realiza ușor și rapid prin intermediul aplicației mobile

 

București, 26 septembrie 2018 – Cisco Meraki lansează Meraki Go, un set de Access Point-uri WiFi special concepute pentru companiile de mici dimensiuni, cu funcționalități foarte ușor de gestionat prin intermediul unei noi aplicații mobile.

Meraki Go permite IMM-urilor să-și gestioneze singure și eficient nevoile WiFi. Procesul de instalare este simplu și ghidat pas cu pas, iar utilizatorii pot configura mai multe rețele WiFi în doar câteva minute. Astfel, magazinele, restaurantele și cafenelele, de exemplu, își pot segmenta traficul în două paliere, guest și privat, pentru o securitate sporită. De asemenea, utilizatorii Meraki Go pot seta restricții de utilizare pentru anumite aplicații și pot chiar bloca anumiți clienți să acceseze unele site-uri.

În acest fel, companiile mici care nu dispun de o lățime mare de bandă pot prioritiza traficul de business și se asigură că streaming-ul video, de exemplu, nu va afecta activitatea companiei.

Meraki Go pune la dispoziția IMM-urilor Access Point-uri wireless atât pentru uz interior, cât și pentru exterior, astfel încât companiile pot beneficia de conexiuni WiFi rapide și sigure, indiferent de locație.

Access Point-urile Meraki Go necesită achiziționarea unui abonament pentru o perioadă de 1, 3 sau 5 ani. Abonamentele includ suport în aplicație și actualizări regulate, inclusiv de securitate.

Resurse utile:

Puteți afla mai multe informații despre Meraki Go accesând meraki-go.com.

Urmăriți aici un video de prezentare a soluției Cisco Meraki Go.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *