Xerox obtine un scor perfect in cadrul unei evaluari a responsabilitatii sociale corporative

BUCURESTI, 25 septembrie 2018 – Compania Xerox a fost din nou evaluata in cadrul indexului FTSE4Good, care masoara performanta companiilor in materie de practici de protejare a mediului, grija pentru comunitati si guvernanta corporativa.

Xerox a obtinut un scor perfect de 5.0 la categoriile protejarea mediului, componenta sociala si guvernanta corporativa, precum si un punctaj de 96 din 100 in cadrul evaluarii generale ESG (Environmental, Social and Governance).

„In fiecare an, ne asiguram ca in cadrul companiei Xerox exista o strategie sustenabila privind impactul asupra mediului si comunitatilor si guvernanta corporativa,” spune Michele Cahn, vice-presedinte, Global Government Affairs, Sustainability & Citizenship, Xerox. „Un program robust de ESG este un lucru bun pentru business si aduce numeroase beneficii angajatilor, clientilor, actionarilor si, nu in ultimul rand, planetei.”

Indexul FTSE4Good este gestionat de catre Financial Times Stock Exchange, o unitate a diviziei Information Services a Bursei de Schimb de la Londra.

Xerox publica in fiecare an un raport privind responsabilitatea sociala corporativa, demonstrand importanta comportamentului responsabil in cadrul ansamblului de valori al organizatiei. Noul raport de responsabilitate sociala corporativa va fi disponibil in curand.

Despre Xerox
Xerox este unul dintre liderii tehnologiei care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. La Xerox, intelegem care este esenta transmiterii informatiei si toate formele pe care le ia aceasta. Sustinem integrarea hartiei cu mediul digital. Ne-am adaptat cu succes la cerinta in crestere pentru mobilitate si la nevoia interconectarii sferei profesionale cu cea personala. In fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare de imprimare si solutiile inteligente pentru locul de munca ajuta utilizatorii sa comunice si sa lucreze mai eficient. Aflati mai multe pe www.xerox.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *