Niciun Craciun fara decoratiunile potrivite

In fiecare an, inainte de frumoasa sarbatoare a Craciunului, ma pregatesc asa cum trebuie. An de an, casa mea se umple de oaspeti. Pentru ca am multi frati si surori, ce nu locuiesc in tara, Craciunul este ocazia perfecta pentru a ne strange cu totii la masa, impreuna cu mama si tata. Avand o casa mare si incapatoare, Craciunul se face la mine an de an. Si, tot eu sunt aceea care i-am obisnuit sa decorez inedit casa de fiecare data.

Anul acesta m-am gandit sa aleg o tematica foarte frumoasa, si anume Spargatorul de Nuci. Este ceva specific de Craciun si stiu ca exista numeroase decoratiuni numai bune pentru a reda aceasta tema. Si, tot ca in fiecare an, magazinul de unde aleg sa cumpar decoratiuni festive este Nobila Casa. Acesta este un magazin ce are sedii in mai multe orase din tara, printre care si Brasov, la Coresi Shopping Resort. In plus, produsele pot fi vizualizate si pe internet. Site-ul este nobilacasa.ro. Asadar, iata ce produse am ales, care sa mearga in ton cu tema de acest an:

  1. Decoratiune auriu Nutcracker – este vorba de frumoase figurine cu spargatorul de nuci, create in stil traditional. Am cumparat mai multe modele si am alternat si culorile, luand si din seria pe rosu.
  2. Suport Lumanare Christmas Red Beauty – este un suport pentru lumanari extrem de frumos, ce aduce cu sine toata magia Craciunului.
  3. Fata de masa Christmas Ardisia– m-am gandit ca prin simplitate ei este perfecta penru a se incadra in tematica.
  4. Decoratiune Calut Magic of Christmas– nu poate sa lipseasca, dintr-o poveste clasica, un calut de lemn.
  5. Set decoratiuni Nutcraker de 12 cm– numai bune de atarnat in bradul de Craciun.

Acestea sunt doar inceputul cumparaturilor pentru a decora casa. Aleg mereu acest magazin, datorita calitatii exceptionale a produselor, diversitatii pe care o au si felului in care isi prezinta obicetele oferite clientilor. Orice produs ales de la Nobila Casa, ii va da caminului tau aerul de sarbatoare pe care il merita. Asa ca, anul acesta, voi duce la bun sfarsit tematica pe care mi-am propus-o, totul cu ajutorul magazinului Nobila Casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *