Vreau si eu televizorul meu

La noi in familie, aproape toti avem cate un televizor. Parintii mei au unul in dormitor, bunicii la fel, iar fratele meu, de fiecare data cand pleaca la prietena lui, isi ia televizorul dupa el. Cine mai ramane? Exact, eu! Raman de fiecare data sa ma uit la pereti atunci cand incepe cate o telenovela sau cand joaca fotbal echipa locala. De fiecare data trebuie sa imi fac de lucru pana adorm.

Anul acesta am decis sa schimb placa si sa le cer parintilor un telezivor de Craciun drept cadou. Cand i-am gasit pe toti la masa, le-am propus sa imi cumpere un televizor, deoarece eu sunt mereu lasat pe dinafara. Nu as fi crezut ca accepta, insa au fost de acord si mi-au dat libertatea de a mi-l alege singur, cu conditita sa nu depaseasca 600 ron.

Am fost fericit de cea ce reusisem si am decis ca cel mai bun loc de unde sa cumperi televizoare este magazinul online Dwyn.ro, deoarece de aici toata familia si-a cumparat televizoare.

Odata ce am intrat pe site, m-am dus direct la categoria de televizore si am inceput sa caut un model care sa fie avantajos, dar sa nu depaseasca bugetul.

Desi gama lor de prodsue este foarte mare, am reusit sa ma conving asupra unui model care sa fie chiar mai ieftin decat bugetul propus.

Am decis sa cumpar modelul de televizor LG 20MT48DF-PZ, cu diagonala de 19.5 inch. Acest tip de televizor este mai mult decat suficient pentru ceea ce am nevoie, si beneficiaza de tehnologia HDMI care imi permite sa vad totul la o rezolutie superioara si detine interfata USB, pentru a conecta televizorul la un hard disk extern pentru a viziona filme.

Am plasat comanda si am asteptat circa o saptamana pana sa primesc produsul. Acum ma pot bucura de emisiunile preferate, fara sa ii deranjez pe ceilalti membrii ai familiei.

Recomand magazinul Dwyn.ro pentru a descoperi cea mai convenabila gama de televizoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *