Prosopul de plaja – cel mai bun prieten in orice sezon

Poate citesti acest articol in plina iarna sau in mijlocul verii. Indiferent ce sezon este cand citesti acest articol, trebuie sa stii un lucru: tot timpul ai nevoie de cele mai bune prosoape de plaja in dulapul de acasa. Motivele le gasesti mai jos, dar te ajut si in legatura cu achizitionarea acestora, adica cel mai bun magazin online de unde poti cumpara cele mai frumoase prosoape de plaja.

De ce sa ai mereu un prosop de plaja acasa

Ei bine, pentru ca niciodata nu stii cand te suna prietenii sa mergeti la piscina sau cand primesti o vacanta drept cadou de la cineva drag. Chiar daca este in mijlocul iernii, zapada depaseste un metru si gradele sunt cu minus, tu poti pleca intr-o vacanta in tarile calde, iar acolo vei avea nevoie de un prosop de plaja pentru ca vei sta la soare cat e ziua de lunga, iar dupa fiecare iesire din mare vei avea nevoie de un prosop.

Atunci cand mergi in vacanta, nu prea vrei sa iei cu tine clasicele prosoape de baie pe care le ai acasa. Acele articole pe care le utilizezi pe tot parcursul anului si care fie sunt albe, fie foarte simple. Atunci cand mergi in vacanta cauti cele mai colorate articole, de la articole de imbracaminte, pana la cele mai dragute accesorii. Exact asta se intampla si in cazul prosoapelor de plaja: iti doresti sa fie cat mai colorate si cu cele mai vesele imprimeuri.

Prosop de plaja vs. prosop de baie

Da, trebuie sa stii ca exista cateva diferente sesizabile intre prosoapele de plaja si prosoapele de casa pe care le utilizezi in fiecare zi. Prima diferenta este data de grosimea prosopului. De obicei, prosoapele de plaja sunt mult mai subtiri decat prosoapele clasice de casa, deoarece atunci cand utilizezi un prosop de plaja intreaga zi, acesta este mai mereu ud, iar prin faptul ca nu are o densitate atat de mare acesta se poate usca mai rapid pentru ca tu sa te bucuri de o piele uscata cat mai mult timp.

De obicei prosoapele de plaja sunt mult mai mari decat dele de casa. Recunoaste ca si tie iti plac prosoapele mari pe care le poti intinde pe nisip sau chiar pe sezlong si sa te bucuri de fiecare zi sub soare. Pe langa acest avantaj pe care prosoapele de casa nu le au, marimea unui prosop de plaja te ajuta si atunci cand doresti sa iti usuci pielea. Sau poate cand iti este rece dupa ce iesi din piscina sau din mare. Ei bine, cu un prosop de plaja te poti infofoli de fiecare data cand doresti. Putem spune ca prosopul de plaja este ca o mini patura pentru cand iti e frig in zilele calde.

Modele de prosoape de plaja

Pe piata exista foarte multe modele, dimensiuni si culori de prosoape de plaja, insa in magazinul online al celor de la Morris Alexander gasesti o gama perfecta de prosoape de plaja. Te asteapta culori calde, perfecte pentru vara, texturi placute la atingere si mai multe dimensiuni. Alege modelul preferat din cele mai bune prosoape de plaja si bucura-te de fiecare zi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *