Nu lasa frigul sa te ia prin surprindere – surprinde-l tu pe el!

Frigul, gerul, zapada – doar trei dintre elementele care intra in alcatuirea iernii, ce ne dau batai de cap in luna ianuarie. Desi avem parte si de cateva zile cu soare, din cand in cand, acesta este insulator. Nu trebuie sa lasam niciodata frigul sa ne ia prin surprindere – mai bine il surprindem noi pe el! Cum reusim sa facem acest lucru, totusi?

Este simplu! Imbracamintea si incaltamintea bine aleasa este aliatul ideal impotriva frigului, dar cum frigul porneste de la picioare, cea mai potrivita arma impotriva acestuia o reprezinta o pereche de cizme dama, special create pentru a tine frigul si umezeala la distanta.

Preferatele mele sunt acele cizme tip UGG, rezistente si plusate, care ofera confortul de care ai nevoie, intr-o zi geroasa de iarna. Am o impresionanta colectie de astfel de cizme – le prefer pentru ca sunt comode si usor de incaltat si se potrivesc la o multime de tinute diferite, pe care le port atat peste zi, cat si la iesiri de seara.

Sunt, insa, si femei care nu se pot desparti de o pereche buna de cizme cu toc, nici macar in mijlocul iernii. Dar nu le judec, pana la urma este vorba de gusturile personale ale fiecaruia, gusturi pe care nu suntem in masura sa le criticam. Poate ca acele femei chiar se simt bine in ele si nu simt frigul – in cazul in care lucrurile chiar stau asa, atunci vreau sa le felicit pentru acest lucru!

Vrei sa iti cumperi o pereche noua de cizme? Atunci trebuie sa incerci produsele celor de pe Zibra.ro! Pe mine m-a surprins si gama lor de sandale, dar acestora o sa le acord mai multa atentie atunci cand va veni vremea mai calda (deja am pus ochii pe cateva perechi, care mi-au atras atentia in mod placut).

Dar sa revenim la ger – sigur ca sunt mult mai multe metode de a face fata iernii – pe langa perechea potrivita de incaltaminte, avem nevoie si de haine pe masura, categorie din care fac parte si accesoriile aferente (caciuli, fulare, manusi si asa mai departe), plus cate o bautura calda, de preferat o cafea sau o ciocolata fierbinte, pe care sa le bem pe parcursul zilei, daca ne aflam mereu pe drumuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *