De ce sa alegi implantul dentar pus de specialistii de la IVORY?

Implantul dentar reprezinta una dintre solutiile cele mai recomandate de medicul dentist in cazul persoanelor care se confrunta cu lipsa unor dinti, pierduti din varii motive.

Atat materialele din care sunt confectionate, cat si modalitatea de inserare a implanturilor dentare s-au dezvoltat destul de mult in ultimii ani. Iar echipa medicala de la IVORY s-a adaptat cu usurinta noilor tendinte. In acest mod, orice astfel de tratament devine tot mai usor pentru pacienti.

Principalele beneficii ale implantului dentar

Implanturile dentare pot fi o alegere mai mult decat inspirata, atata timp cat materialele acestora sunt unele calitative, precum cele cu care lucreaza medicii de la IVORY. Numai in acest mod o astfel de varianta de inlocuire a dintilor naturali care lipsesc poate deveni una care sa iti ofere beneficii.

Iata de ce este indicat sa apelezi la varianta aplicarii implantului dentar comparativ cu puntile sau protezele dentare:

– Nu iti va fi afectata dictia, bucurandu-te in continuare de claritatea vorbirii;

– Iti ofera confort in timpul purtarii si elimina orice durere;

– Un implant dentar  poate copia din punct de vedere estetic aspectul dintelui tau natural. In plus, nu numai ca arata precum un dinte natural, dar se si simte in acelasi fel;

– Masticatia este restaurata la un nivel similar cazului dintilor naturali, savoarea si gustul alimentelor putand fi simtite ca inainte;

– Dintii naturali care se afla in vecinatatea spatiului ori spatiilor goale nu vor avea de suferit;

– Un implant dentar de o calitate superioara protejeaza foarte bine osul in care acesta este integrat.

Cei 5 pasi ai aplicarii unui implant dentar

Procesul de inserare a implantului dentar nu este unul foarte complicat atata timp cat medicul care se ocupa stie foarte bine ceea ce are de facut. Iata principalii pasi ai aplicarii implantului dentar:

  1. Operatia privind inserarea implantului in os;
  2. Asteptarea vindecarii osului si a gingiei, pas care dureaza cateva luni;
  3. Uneori poate fi necesara existenta unei interventii suplimentare pentru refacerea gingiei;
  4. Descoperirea implantului si aplicarea surubului de vindecare pentru a permite ca gingia sa se formeze in mod corect;
  5. Efectuarea amprentelor pentru a fi realizata coroana artificiala. Iar in final coroana dentara este fixata de implant.

Ai incredere in medicii specialisti de la IVORY

Inaintea unui astfel de tratament multi pacienti pot resimti anumite frici care se aduna in urma unor intrebari la care poate nu primesc raspunsuri concrete. Iar echipa medicala de la IVORY stie cat este de important ca fiecare pacient sa paseasca cu incredere si fara dubii in acest proces.

Acestia te asteapta cu sfaturi, recomandari si raspunsuri referitoate la orice nelamurire pe care o ai in ceea ce priveste un tratament de implanturi dentare.

Pentru a te bucura de un rezultat favorabil atat din punct de vedere a sanatatii, cat si a aspectului estetic, apeleaza la echipe de medici specialisti. Atat proteticienii, cat si chirurgii de la IVORY  sunt constienti de importanta ce trebuie acordata planificarii si executiei oricarui plan de tratament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *