Investitii de durata

Recent se tot vorbeste despre energia verde, despre consum redus si despre autosuficienta fiecaruia in gospodarie. Acestea sunt argumente cu care sunt de acord 100%. Si eu vreau sa iau parte la acest curent si sa schimb situatia, in incercarea de a fi mai independent energetic.

Avand deja panouri solare instalate, am decis sa profit de aceasta pentru a cumpara acumulatori de tip vrla gel. Cu ajutorul acestor acumulatori pot sa stochez energia electrica, dar sa si incarc acumulatorul de cate ori am nevoie.

  • am documentat destul de bine despre aceste accesorii si am aflat ca pe site-ul e-acumulatori.ro pot gasi o gama vasta de astfel de produse, la preturi chiar convenabile.

Am intrat pe site, iar acolo nu numai ca am gasit acumulatori vrla gel, ci si alte produse destinate pentru crearea si stocarea energiei electrice.

Am ales sa cumpar acumulator VRLA Ultracell cu Gel 12V, 150Ah UCG-12, un produs recomandat de foarte multi utilizatori pe forum-uri de specialitate.

Acumulatorul VRLA Ultracell cu GEL 12V, 150Ah UCG150-12 are o durata de viata de pana la 10 ani, folosind normele de siguranta ISO 9001, acumulatorul beneficiaza de tehnologia VRLA GEL Bac: ABS, Electrolit: H2SO4 GEL Placi: planar 3D Aliaje: PbCaSn. Conectorii sunt realizati din cupru si argint, iar temperatura de incarcare este intre 0° C si 40° C .Temperatura de descarcare este intre -15° C pana la 50° C, pe cand temperatura de depozitare ideala trebuie sa fie intre -15° C la 40° C. Curentul de incarcare trebuie sa fie mai putin de 45A tensiune maxima ciclica sa fie 14,4V la 15V. Cu asa specificatii nici nu am mai stat pe gand, deoarece pretul a fost foarte bun, iar e-acumulatori.ro este un magazin de incredere care ofera numai produse de calitate. Fiind furnizori autorizati ale acestor produse este usor sa faci alegerea potrivita, cumparand de pe acest magazin. Magazinul mi-a deschis cu siguranta ochii spre alte lucruri pe care doresc sa le implementez cat mai de curand in locuinta. Avand o sursa de energie proprie este mult mai usor sa treci iarna, mai ales ca acum pretul energiei electrice va creste. Acumulatorii de pe e-acumulatori.ro sunt o sursa sigura de a stoca energie electrica la costuri foarte reduse. Nu ai nevoie decat de un acumulator gel si un sistem cu panouri solare/fotovoltaice pentru a alimenta utilitatile din locuinta. Desigur, cu cat casa este mai mare, cu atat va creste si numarul de acumulatori, insa site-ul ofera o multime de produse la preturi foarte convenabile. Nu este prima data cand aud pe cineva ca s-a debransat total de la energia electrica oferita de catre companii. A fi energetic independenti este posibil prin intermediul panourilor solare off grid, dar si prin turbine eoline care pot fi instalate chiar in spatele curtii. Turbinele eoliene transforma puterea vantului in energie electrica ce poate fi folosita direct sau stocata pe un acumulator similar cu cel care l-am cumparat de pe site-ul e-acumulatori. Recomand, cu incredere, magazinul e-acumulatori.ro, deaorece clientii pot gasi pe acest site absolut toate informatiile legate de produse, iar preturile vor fi mereu fara concurenta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *