De ce am pus in toata casa parchet lucios

Recent am ales sa imi pun parchet lucios in toata casa, iar toti prietenii care mi-au trecut pragul dupa, s-au mirat de ce am facut aceasta schimbare radicala. Erau foarte curiosi sa afle de ce imi place atat de mult acest parchet, iar eu am ales sa le raspund si va voi spune si voua motivele pentru care am facut acest pas major. Cine stie, poate o sa vreti si voi sa apelati la o schimbare in bine, pentru locuinta voastra!

In primul rand, trebuie sa va spun cateva caracteristici ale acestui parchet: parchetul lucios beneficiaza de tehnologia Elesgo, o tehnologie de varf cu ajutorul careia parchetul, datorita tratamentului cu raze de electroni a straturilor impregnate de culoare si de protectie, capata o structura a suprafetei perfect inchisa. Numai dupa acest proces, parchetul lucios capata urmatoarele proprietati:

  • Devine extrem de rezistent la zgariaturi, microzgarieturi, apa si chimicale;
  • Este super durabil;
  • Isi mentine luciul pe toata durata de viata;
  • Este usor de intretinut;
  • Nu aluneca;
  • Este foarte placut la atingere si pasire.

Acestea sunt principalele calitati ale acestui parchet. Dar pe mine, personal, m-a cucerit si aspectul acestuia: indiferent de modelul ales, acesta se va potrivi cu absolut orice model de mobila. Astfel, indiferent de preferinte, rezutatul final o sa fie mereu unul spectaculos, care va capta privirile admirative ale oaspetilor, care iti vor trece pragul casei. Cel putin, asa s-a intamplat in cazul meu.

Asadar, la intrebarea ‘’de ce mi-am pus parchet lucios in toata casa’’, raspunsul complet se afla in randurile de mai sus. Am numai cuvinte de lauda pentru el! Partea buna este ca am avut posibilitatea sa intru in posesia unor mostre gratuite, astfel incat sa pot sa aleg modelul care imi place cel mai mult. Va recomand si voua parchetul lucios, daca doriti o schimbare radicala de ‘’look’’ pentru locuinta voastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *