Axis anunta camera video multidirectionala P3719-PLE

Monitorizarea, supravegherea sau securizarea eficienta a unui perimetru presupune printre altele alegerea unor camere video adecvate mediului in care urmeaza a fi utilizate. Instalarea lor trebuie sa permita acoperirea tuturor unghiurilor si a spatiilor existente. Proiectantii si integratorii de sisteme de securitate si supraveghere video vor tine insa intotdeauna cont si de costurile unei instalari, precum si de bugetul beneficiarului. Iar, din acest punct de vedere, suplimentarea numarului de camere reprezinta o crestere a costurilor. De aceea, pentru spatii largi, precum centre comerciale, depozite, intersectii sau parcari, este recomandata instalarea de camere multidirectionale, capabile sa filmeze la 3600.

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, are deja in portofoliu camere de supraveghere video capabile sa filmeze la 3600, create pentru a le permite utilizatorilor sa isi eficientizeze costurile, simultan cu mentinerea performantelor si calitatii la cele mai inalte standarde. Formata din modelele P3707-PE si P3717-PLE, seria AXIS P37 este extinsa acum prin adaugarea noului model AXIS P3719-PLE. La fel ca predecesoarele sale, camera este una multidirectionala, pe patru canale. Ea prezinta avantajul unor costuri de instalare si de operare mai mici, atat prin reducerea semnificativa a numarului de camere necesare pentru supravegherea spatiilor largi si prin utilizarea unui singur cablu pentru transmiterea de date si alimentare. In acest mod se simplifica infrastructura de retea si se reduce numarul de licente software necesare pentru implementare.

                          

Ca elemente de noutate, camera AXIS P3719-PLE se diferentiaza printr-o calitate video superioara modelelor anterioare, prin furnizarea de imagini Quad HD pe fiecare canal, avand o rezolutie totala de 15MP, la 30FPS. Mai mult decat atat, ea este prevazuta cu tehnologie WDR (Wide Dynamic Range), care asigura obtinerea unor imagini cu o claritate ridicata, in orice conditii de iluminat ambiental. Totodata, supravegherea video este posibila si in intuneric, multumita solutiei de iluminare IR la 3600 incorporate. Si, pentru ca este prevazut cu o carcasa certificata IP66/IP67, modelul poate opera fara niciun fel de probleme atat la interior, cat si la exterior.

Disponibila incepand cu trimestrul al doilea al anului 2019 prin intermediul distribuitorilor autorizati Axis, camera P3719-PLE reprezinta alegerea ideala pentru supravegherea spatiilor largi de orice natura. Ingloband patru camere QHD intr-una singura, ea ofera practic cel mai bun raport calitate/ pret pentru astfel de instalari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *