Rotfix ofera servicii de reparatii rapide!

Repararea motoarelor decapcitate mare se poate transforma intr-un adevarat cosmar, deoarece costurile pot fi ridicate, iar cel care apeleaza la aceste servicii nu poate avea niciodata garantia unei functionari optime. Exista si exceptii, precum firma Rotofix care a acumulat indeajuns de multa experienta in domeniu incat acum pentru ei mentenanta masinariilor grele a devenit rutina.

Gama lor de servicii include si reparatii motoare electrice, o operatiune destul de dificila, insa cand ai echipa de profesionisti de la Rotofix totul devine o joaca.

Echipa este capabila sa ofere mentenanta echipamentelor dinamice, iar pregatirea echipei este cu adevarat buna, incat poate face fata diverselor provocari date de turbine cu abur, turbine hidro, electropompe de alimentare cu apa, generatoare electrice, diferite unitati pompare, suflante, angrenaje dintate, etc.

Rotofix se considera un partener de incredere pe piata romaneasca la cu care firmele in domeniu se pot alia cu cea mai mare incredere. In schimb, Rotofix ofera atat pronirea in siguranta a echipamentelor rotative, cat si functionarea fiabila si eficienta a acestora.

Procesul de raparatie a utiliajului dinamic incepe cu o inspectie amanuntia  si complet documentata. Dupa ce echipamentul a fost inspectat si expertii echipei au evaluat cauza, echipamentul este curatat/sablat pentru a elimina rugina si orice alta acoperire care ar putea impiedica punerea in evidenta a defectelor existente.

Dupa care expertii echipei Rotofix efectueaza controlul vizual si dimensional a tuturor componentelor.

In timpul reparatiilor utilajului in atelierul Rotofix, echipa clientului este invitata sa participe la toate lucrarile de inspectie prevazute in planul de inspectie si testare.

Dupa repararea echipamentului, toate masuratorile inspectiei rezultate atat in faza de demontare, cat si in faza de ansamblare vor fi incluse intr-un raport final de reparatie.

Rotofix ofera :

– Echilibrari dinamice in atelier a componentelor echipamentelor rotative cu masa de pana la 3 tone si diametre de maxim 1600 mm;

– Echilibrari dinamice pe pozitie pentru echipamentele cu rotoare rigide (fara limita de masa) intr-un timp scurt in asa fel incat sa fie satisfacute operativ cerintele clientilor si a partenerilor ;

– Reparatii echipamente rotative/dinamice in atelier;

– Lucrari montaj si reparatii echipamente rotative pe pozitie (lucrari de intretinere si inspectie echipamente, alinieri precise arbori, etc);

Rotofix Solutions poate executa analize de vibratii care sa includa urmatoarele servicii:

– Diagnosticare la fata locului a defectului utilajului dinamic pentru analizarea si evaluarea cauzei principale a vibratiilor;

– Monitorizarea periodica si prezentarea de rapoarte complete ale evolutiei in functionare a utilajelor dinamice;

– Masuratori de referinta a nivelului de vibratii pentru echipamentele noi sau dupa reparatii (la care sa fie raportata functionarea ulterioara a utilajului dinamic);

Rotofix reprezinta varianta cea mai avantajoasa pentru micile si marile firme, deoarece diagnosticarea oferita de echipa lor de specialisti va fi mereu la obiect si precisa. De asemenea, serviciile de mentenanta si reparatii sunt printre cele mai eficiente si rapide, lucru care a recomandat firma Rotofix sa colaboreze chiar si cu cele mai mari firme din Romania care folosesc motoare electrice si alte tipuri de utilaje.

Pentru reparatii efectuate ca la carte Rotofix este raspunsul profesionistilor!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *