Tot ce trebuie sa stiti despre oja semipermanenta

Manichiura este unul dintre cele mai indragite si totusi, dificile, momente. De fapt, fiecare femeie ar dori sa aiba unghii fara cusur si intotdeauna perfecte, dar uneori, lacul de unghii obisnuit se distruge imediat in contact cu apa sau la cea mai mica atingere. Insa, va recomandam altceva. Este vorba despre oja semipermanenta dureaza mult timp si va permite sa aveti o manichiura cu adevarat impecabila. Cu toate acestea, este necesar sa facem o diferenta intre manichiura cu gel si lacul semipermanent, intrucat prima este o tehnica de reconstructie si extindere a unghiei cu material gel, in timp ce oja semipermanenta, este ca o “glazura” cu o consistenta gelatinoasa, care dureaza aproximativ trei saptamani. Oja semipermanenta poate fi gasita la magazinele de specialiate. Va recomandam Aurora, magazinul ce va pune la dispozitie produse dedicate manichiurii si pedichiurii dvs. Sa aruncam o privire mai atenta la toate detaliile acestui tip de oja.

Modul de aplicare

Oja semipermanenta este din ce in ce mai raspandita. O puteti aplica chiar si dvs. cu instrumentele potrivite, cumparand un kit special. Efectul dat de oja semipermanenta este cel al unui gel, nu dauneaza unghiei si dureaza mult, de la 2 la 3 saptamani. Aceasta oja se raspandeste ca una normala dupa aplicarea bazei de protectie, dar, spre deosebire de ojele clasice, trebuie sa introduceti mana intr-un dispozitiv cu lampa UV, numita si „cuptor” pentru a usca-o.

Urmati instructiunile pas cu pas

Curatati bine unghia si neteziti suprafata. Aplicati baza de gel  si, pentru a o repara, puneti degetele in lampa UV timp de 2 minute. Acum, dupa ce culoarea a fost aleasa, treceti la aplicarea efectiva a ojei semipermanente, realizand de la doua la trei treceri, in functie de intensitatea culorii pe care o doriti. La fiecare trecere introduceti degetele in lampa UV timp de 2 minute. Pentru a evita ca oja sa nu se usuce in timp, evitati sa puneti prea multa, dar dozati cantitatea potrivita pentru un rezultat perfect. In cele din urma, aplicati stratul superior pentru a fixa si lustrui smaltul. Uscati, de asemenea, stratul superior cu lampa UV timp de 2 minute.

Informatii utile despre aceasta procedura

Este o oja indicat pentru femeile cu unghii medii scurte, deoarece nu este atat de puternica incat sa fie aplicata pe unghiile lungi care, atunci cand sunt lovite, s-ar putea deforma sau rupe.

Pentru cele care au unghiile prea scurte, in special pentru cele care au obiceiul de a le roade (onicofagie), este mai bine sa recurga la o reconstructie a unghiilor cu acrilice, o metoda mai rezistenta, de durata si curativa.

Procedura de aplicare a ojei semipermanente este absolut nedureroasa si, odata ce aplicatia este completata, puteti fi sigura ca unghiile nu se vor despica.

Chiar daca mergeti la piscina sau la mare, oja semipermanenta va ramane intacta.

Poate fi folosit asi in timpul sarcinii, avand grija ca aplicatia sa fie efectuata intr-un mediu aerisit pentru a evita inhalarea substantelor potential toxice.

Cum se indeparteaza oja semipermanenta

Daca aplicatia este foarte simpla, eliminarea ar putea fi mai complicata. Procesul de indepartare completa a lacului semipermanent este mai lung si trebuie sa aveti grija si rabdare pentru a-l indeparta complet pentru a evita ruperea unghiei. La magazinul Aurora, veti gasi si solutie speciala pentru indepartat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *