Pizza, paste sau burger – mereu la fel de bune la Presto Pizza

Presto Pizza nu este doar o simpla pizzerie. Acest restaurant si-a castigat increderea de-a lungul anilor, deoarece ofera clientilor cele mai bune servicii, preparate, livrari pizza rapide si meniuri diversificate.

Clientii pot comanda de la Presto pizza, burger, paste, grill, sosuri, deserturi si inclusive meniuri vegetale si de post.

Meniul Presto Pizza este atat de diversificat, deoarece Presto doreste sa isi vada clientii mereu fericiti cu ceea ce comanda. Nu este de mirare ca toti cei care mananca o data de la Presto vor sa se intoarca si a doua oara. Aici, multi spun ca au mancat cele mai bune paste, chiar mai savuroase decat cele mancate in Italia.

Visul Presto Pizza s-a concretizat in anul 2006, atunci cand pizzeria a pornit dintr-o parte a Bucurestiului. Odata cu trecerea timpului, Presto Pizza a reusit sa ajunga in toata capitala si sa satisfaca poftele oricarui gurmand din Bucuresti. Pe parcursul a celor peste 12 de experienta, clientii Presto Pizza au devenit din ce in ce mai multumiti. Presto Pizza nu a stat pe loc si intotdeauna a venit in intampinarea clientilor odata cu cresterea experientei. Acum, la Presto Pizza putem gasi un meniu foarte bogat si variat, precum si oferte avantajoase.

Ti-e pofta de o portie de paste preparata ca in Italia? Vrei sa savurezi un mega burger sau o pizza cu de toate? Suna la 0219220 si comanda-ti de la Presto Pizza tot ceea iti pofteste inima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *