OUA GAMĂ DE MOUSE-URI FĂRĂ FIR RAZER BASILISK OFERĂ O EXPERIENȚĂ DE GAMING FĂRĂ OBSTACOLE

Bazate pe tehnologia Razer™ HyperSpeed Wireless, noile mouse-uri fără fir, Razer Basilisk Ultimate și Razer Basilisk X HyperSpeed oferă o viteză, precizie și performanță superioare

 Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat lansarea Razer Basilisk Ultimate și Razer Basilisk X HyperSpeed. Ambele se alătură familiei de mouse-uri dezvoltate de Razer, aflată în continuă expansiune, ce oferă cele mai bune performanțe wireless din categoria din care fac parte, datorită tehnologiei Razer™ HyperSpeed.

Performanță fără fir mai rapidă și mai solidă

Ambele periferice se bazează pe tehnologia Razer™ HyperSpeed, o tehnologie wireless care oferă viteze cu 25% mai bune decât alte tehnologii de gaming fără fir*. Performanțele au fost testate și confirmate de cei mai cunoscuți jucători profesioniști, în cadrul celor mai solicitante competiții.

Având cea mai mică latență de acționare a butoanelor (comparat cu orice altă tehnologie de mouse fără fir), Razer™ HyperSpeed asigură cele mai bune viteze, înregistrând apăsările de buton și mișcările mouse-ului în mod instant. Este încorporată și o versiune îmbunătățită a tehnologiei Adaptive Frequency Hopping, care garantează o conexiune wireless fără lag, scanând în mod constant frecvențele canalelor pentru interferențe și schimbându-le în timp real dacă sunt detectate conflicte.

“Cu Basilisk Ultimate, am combinat cea mai rapidă tehnologie wireless cu și mai multe opțiuni de personalizare decât modelele anterioare. Mai mult, noul Basilisk X HyperSpeed este mouse-ul de gaming fără fir cu cea mai mare durată de funcționare,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice din cadrul Razer. “Ambele mouse-uri sunt perfecte pentru jucătorii care caută control fără fir deplin și cei mai buni timpi de răspuns.”

RAZER BASILISK ULTIMATE

Noul Razer Basilisk Ultimate este echipat cu același senzor optic, Focus+ 20K DPI, ca Razer Viper Ultimate. Pe lângă cel mai performant senzor de la ora actuală, perifericul este echipat și cu noi tehnologii inteligente precum Smart Tracking, Asymmetric Cut-Off și Motion Sync, asigurând acuratețe sporită.

Pentru mai multe informații despre senzorul optic Focus+ vizitați această pagină.

Switch-uri optice pentru o performanță consecventă și viteze crescute

Noul Razer Basilisk Ultimate este echipat cu switch-urile optice dezvoltate de Razer™ pentru mouse-uri. Acestea nu necesită contact fizic pentru a transmite semnalele electrice către PC, astfel eliminând nevoia implementării unui debounce delay și eliminându-se complet efectele corozive. Deosebit de rapide și de durabile, aceste switch-uri fac față cu brio și la provocările concursurilor, asigurând viteza și precizia de care au nevoie jucătorii profesioniști.

Razer Basilisk Ultimate poate stoca până la cinci profiluri în memoria încorporată, astfel încât utilizatorii să aibă acces instantaneu la setările lor, indiferent de locul în care se află. Cu o eficiență optimizată privind consumul de energie, mouse-ul poate funcționa în cele mai bune condiții de performanță până la 100 de ore în mod continuu. În mod similar cu gama Razer Viper, noul Razer Basilisk Ultimate a fost îmbunătățit cu patine PTFE ce sunt de un real ajutor în executarea mișcărilor foarte rapide. Acest mouse vine la pachet cu Razer Mouse Dock, care poate indica fie nivelul de descărcare a dispozitivului, fie gradul de încărcare a bateriei. Jucătorii pot folosi mouse-ul și în modul pe fir, păstrând nivelul de control și având totodată un efect de frecare redus la minimum, prin simpla conectare a cablului Razer™ Speedflex la portul USB-A a stației de andocare.

Control și iluminare personalizate

Pe lângă forma ergonomică Razer Basilisk Ultimate se poate lăuda cu nu mai puțin de 11 butoane programabile, inclusiv popularul buton cu multiple funcții, conceput pentru un control îmbunătățit. Această caracteristică specială le permite utilizatorilor să comute rapid și ușor între controlul funcțiilor din joc și modificarea setărilor mouse-ului. Echipat cu 14 zone de iluminare  Razer Chroma RGB, fiecare LED poate fi programat în mod individual în cadrul Chroma Studio pentru a putea obține efectele dorite. Pentru o experiență tactilă personalizată, utilizatorii pot ajusta nivelul de rezistență a rotiței de scroll prin intermediul unui cadran amplasat în partea inferioară a mouse-ului.

*Bazat pe latența acționării butoanelor.

DESPRE RAZER BASILISK ULTIMATE

  • Senzor optic Focus+ cu 20.000 DPI și 99.6% acuratețe a rezoluției
  • Accelerare de până la 650 de țoli pe secundă (IPS) / 50 G
  • Posibilități avansate de ajustare a distanțelor de Lift-off și landing
  • Tehnologie fără fir HyperSpeed
  • 11 butoane programabile în mod individual
  • Buton special cu funcții multiple, ce poate fi înlocuit
  • Switch-uri optice Razer™ pentru mouse certificate pentru până la 70 de milioane de acționări
  • Design ergonomic pentru dreptaci cu suprafață laterală texturată pentru o priză mai bună
  • Rotiță de scroll tactilă cu nivel de rezistență personalizabil
  • Ajustare a nivelului de sensibilitate în timp real (Setările implicite: 800/1800/4000/9000/20000)
  • Stocare hibridă, încorporată + în Cloud (4+1 profiluri)
  • Compatibil Razer Synapse 3
  • 14 zone de iluminare Razer Chroma™ RGB cu 16,8 milioane de culori
  • Posibilitatea sincronizării efectelor de iluminare cu alte dispozitive compatibile
  • Mod de utilizare cu sau fără fir
  • Adaptor de 2.4 GHz
  • Cablu Speedflex de 1.8 m pentru încărcare și folosire în modul pe fir
  • Compatibil cu stația de andocare Razer
  • Durata de funcționare: Aproximativ 100 de ore (fără iluminare) (Durata de funcționare depinde de condițiile de utilizare)
  • Dimensiuni aproximative: 130 mm (Lungime) x 75 mm (lățime) x 42 mm (Înălțime)
  • Greutate aproximativă: 107 g (fără cablu)
  • Compatibil din punctul de vedere al funcțiilor de bază cu Xbox One

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Razer Basilisk Ultimate și Razer Mouse Dock: prețuri pornind de la 189,99 Euro
Razer Basilisk Ultimate: prețuri pornind de la 169,99 Euro
Razer Mouse Dock: prețuri pornind de la 59,99 Euro

Razer.com și partenerii oficiali – disponibil acum

Pentru mai multe informații vizitați pagina de produs.

IMAGINI DE PRODUS

LINK

RAZER BASILISK X HYPERSPEED

Noul Razer Basilisk X HyperSpeed oferă o precizie letală, garantând cel mai bun raport preț-calitate, alături de caracteristici premium și performanțe fără compromis.  Mouse-ul folosește tehnologia Razer™ HyperSpeed Wireless pentru cele mai bune rezultate fără fir și încorporează același senzor optic 5G cu 16.000 DPI ca deosebit de popularul Razer DeathAdder Elite.

Mouse-ul Basilisk X HyperSpeed poate fi conectat fie folosind tehnologia Razer™ HyperSpeed Wireless, fie prin tehnologia Bluetooth. Utilizatorii pot opta pentru conexiunea Bluetooth pentru a obține o durată de funcționare de până la 450 de ore, cea mai mare durată pentru un mouse de gaming wireless disponibil pe piață la ora actuală. Utilizatorii își pot accesa setările preferate fără să fie necesară instalarea vreunei aplicații, datorită celor șase butoane programabile și a spațiului de stocare încorporat pentru setările de DPI. Noul Razer Basilisk X HyperSpeed folosește switch-urile mecanice Razer™ pentru mouse-uri, certificate pentru până la 50 de milioane de acționări.

DESPRE  RAZER BASILISK X HYPERSPEED

  • Senzor optic avansat Razer 5G cu 16.000 DPI
  • Accelerare de  450 țoli pe secundă (IPS) / 40 G
  • Tehnologie fără fir HyperSpeed (folosind adaptorul de 2.4 GHz)
  • Mod de folosire dual (2.4 GHz și BLE)
  • Șase butoane programabile independent
  • Switch-uri mecanice Razer™ pentru mouse certificate pentru până la 50 de milioane de acționări
  • Design ergonomic pentru dreptaci
  • Rotiță de scroll tactilă
  • Ajustare a nivelului de sensibilitate în timp real (Setări implicite: 800/1800/4000/9000/16000)
  • Stocare încorporată a setărilor DPI și a funcțiilor asociate butoanelor
  • Compatibil cu Razer Synapse 3
  • Durată de funcționare: De până la 285 de ore (2.4 GHz), până la 450 de ore (BLE) folosind bateriile AA incluse.
  • Dimensiuni aproximative: 130 mm(Lungime) x 60 mm (lățime) x 42 mm (Înălțime)
  • Greutate aproximativă: 83 g (fără baterii)

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Prețuri pornind de la 69,99 Euro

Razer.com și partenerii oficiali – disponibil acum

Pentru mai multe detalii vizitați pagina de produs.

IMAGINI DE PRODUS

LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 70 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la San Francisco și al doilea în Singapore, Razer are optsprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *