ALERTĂ MEDIA: RAZER DESCHIDE PERIOADA DE PREÎNREGISTRARE PENTRU PRODUCȚIA MOUSE-ULUI DE GAMING RAZER NAGA DESTINAT STÂNGACILOR

CINE: Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial.

CE:  Razer confirmă că a început procesul de producție și totodată perioada de preînregistrare a celor interesați de mouse-ul de gaming care oferă cea mai bună experiență de joc stângacilor: Razer Naga Left-Handed Edition.

Această investiție costisitoare pentru Razer este dovada faptului că firma nu doar a primit, dar și răspunde la numeroasele cereri venite din partea comunității de jucători stângaci, încercând să facă acest efort sustenabil.

Razer rămâne singura companie care produce mouse-uri de gaming proiectate special pentru utilizatorii stângaci, pornind de la deosebit de popularul Razer DeathAdder și terminând cu mouse-ul destinat în special MMO-urilor, Razer Naga.

DE CE:  Pentru a sprijini și a celebra comunitatea de jucători stângaci, de prea multe ori ignorată, ei meritând un mouse de gaming personalizat pentru nevoile lor.

CÂND:  Perioada de preînregistrare este deschisă, procesul de producție urmând să fie finalizat în 2020.

UNDE:              Pre-Register: Razer Naga Left-Handed

Naga Left Handed Facebook Group

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 70 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la San Francisco și al doilea în Singapore, Razer are optsprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *