Investeste in apa pe care o bei!

Apa este indispensabila vietii pe pamant si atat oamenii, cat si animalele si plantele, au nevoie de aceasta pentru a supravietui. Insa, diferenta dintre oameni si restul organismelor este ca noi avem nevoie de apa filtrata pentru a fi sanatosi. Apa de la chiuveta nefiltrata nu este deloc indicata, deoarece deseori poate sa contina exces de clor, sedimente de nisip, calcar si multe alte impuritati.

Cel mai indicat este sa investesti intr-un filtru apa, ce poate fi montat direct la chiuveta sau poate fi un aparat separat ce filtreaza apa. La bewater.ro ai o multime de optiuni din care poti alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine.

Ce avantaje aduc filtrele de apa?

-Filtrele pentru apa asigura un gust si un miros mai bun al apei prin inlaturarea clorului si a bacteriilor.

-Filtrele pentru apa “point of use” retin plumbul din apa exact in momentul premergator consumului, prevenind astfel intrarea acestui element periculos in organism.

-Achizitionarea unui filtru de apa asigura o sursa de apa curata, sanatoasa, la un cost mai mic decat cel al apei imbuteliate.

-Filtrele pentru apa reduc riscul de cancer la colon sau la vezica urinara, prin inlaturarea clorului si a derivatilor din clor din apa.

-Un filtru de carbon retine contaminantii din apa, lasand totusi sa treaca mineralele care mentin un nivel neutru al pH-ului.

-Consumand apa curata, filtrata, starea de sanatate generala este imbunatatita, iar sistemul imunitar devine mai puternic.

-Apa trecuta printr-un sistem de filtrare este mai buna atat pentru gatit, cat si pentru baut, la costul apei de retea.

-Filtrele pentru apa reduc riscul bolilor gastrointestinale cu mai mult de 33% prin retinerea protozoarelor cryptosporidium si giardia, bacterii rezistente la clorul din apa.

-Consumul de apa filtrata este benefic mai ales copiilor, ajutand la dezvoltarea sistemului imunitar.

-Filtrele pentru apa sunt ultima bariera dintre corp si contaminantii care pot fi prezenti in apa de baut.

Cei doi litri de apa recomandati sunt de fapt o conventie – o cantitate medie recomanda, la care au ajuns cercetatorii calculand diversele nevoi ale organismului si beneficii. De pilda, consumul a doi litri de apa pe zi ne ajuta sa ardem cu 96 de calorii, mai mult fata de cate calorii consumam in medie, intr-o zi normala.

Consumul de apa, dincolo de satisfacerea nevoii naturale – a setei – are multiple beneficii pentru organism, iar introducerea unor obiceiuri de consum de apa poate avea efecte particulare, „tintite” catre un scop anume, de la slabit la hidratarea pielii.

Apa consumata cu regularitate, fara sa aiba pretentia vreunui „elixir al tineretii”, este cea mai importanta in hidratarea pielii. Asta pentru ca apa „impinge” celulele catre epiderma, ceea ce mai „niveleaza” ridurile si alte semne ale trecerii timpului de pe pielea ta.

Magaiznul bewater.to te ajuta sa consumi mai multa apa de calitate, datorita gamei variate de filtre, dozatoare si purificatoare de apa disponibile pe site-ul lor. Apa este elementul vietii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *