SSD portabil Western Digital My Passport Go: design ergonomic si rezistenta sporita

Western Digital, lider global pe piata solutiilor de stocare, anunta disponibilitatea noului SSD portabil – My Passport Go – proiectat cu precadere pentru cei care calatoresc mult sau doresc sa transfere rapid cantitati mari de date de la o locatie la alta.

Datorita penetrarii Internetului in cele mai multe colturi ale lumii, imbunatatirii infrastructurii si tehnologiilor utilizate in comunicatiile digitale, mobilitatea utilizatorilor de tehnica de calcul s-a imbunatatit semnificativ pe parcursul ultimului deceniu, nu numai prin evolutia dispozitivelor hardware, ci si prin prisma accesibilitatii datelor.

Solutiile Cloud, fie ca sunt personale, bazate pe hardware propriu, sau puse la dispozitie de diversi furnizori de servicii, pe baza de abonament sau in mod gratuit, sunt deja folosite pe scara larga in lumea intreaga si reprezinta probabil cea mai flexibila metoda de accesare a continutului personal. Cu toate acestea, exista in continuare nenumarate cazuri cand transferul fizic al datelor, prin transport la purtator, ramane singura solutie viabila. Intr-o astfel de situatie se gasesc, de exemplu, utilizatorii care nu isi pot asuma niciun fel de riscuri in privinta confidentialitatii, dar si cei care doresc sa transfere cantitati mari de informatie, uneori in locatii cu conexiune la Internet  mai lenta. De asemenea, mai sunt si cei care doresc sa acceseze portofolii intregi de activitate de pe terminale sau din locatii straine, precum fotografii care negociaza cu clientii. Pentru toate aceste situatii, dispozitivele de stocare portabile raman in continuare cele mai adecvate solutii, cu mentiunea ca atat cerintele in materie de performanta, cat si cele in materie de fiabilitate si rezistenta au crescut semnificativ in ultimii ani. Plecand de la aceste cerinte, Western Digital a creat si introdus pe piata un nou SSD portabil, caracterizat de mobilitatea excelenta, ergonomia in utilizare, rezistenta la socuri si performantele de top.

Capacitate de stocare de pana la 2TB

Noul My Passport Go adopta un design compact, potrivit pentru orice obiect de vestimentatie, geanta sau rucsac, iar cablul USB este integrat. In acest fel, nu numai ca este foarte usor de transportat, dar este si la indemana pentru orice situatie, intotdeauna pregatit pentru a fi utilizat. Disponibil in variante de 500GB, 1TB si 2TB, modelul asigura suficient spatiu de stocare pentru orice tip de utilizator, iar prin interfata USB 3.0 cu care este prevazut pot fi transferate date cu viteze de pana la 400MB/s. Mai mult decat atat, carcasa este prevazuta cu margini din cauciuc, care preiau socurile si impiedica deteriorarea dispozitivului, chiar si in cazul unor caderi de la inaltimi de pana la 2m. Ele au in acelasi timp si rol estetic, fiind colorate in albastru sau galben, pentru a da o anumita vizibilitate produsului, care capata in acest fel un aspect mai vesel, mai placut. Iar pentru utilizatorii care doresc sa foloseasca in scopul realizarii unor copii de siguranta, Western Digital My Passport Go este compatibil cu solutia Time Machine utilizata de sistemele Mac si este insotit de o solutie de backup automat pentru PC-uri cu sistemul de operare Windows.

Caracterizate de performante de invidiat, rezistenta foarte buna la socuri si design modern si practic, noile SSD-uri portabile sunt disponibile pentru achizitionare accesand My Passport Go.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *