RAZER PREZINTĂ BLADE 15 STUDIO EDITION CONCEPUT SPECIAL PENTRU CREATORII DE CONȚINUT

 

Echipat cu procesoare Intel® cu opt nuclee, soluții grafice NVIDIA® Quadro® RTX 5000 și ecrane 4K OLED , noul Blade 15 Studio Edition este mai mult un studio decât un laptop

BUCUREȘTI, 29 mai 2020 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a dezvăluit noul laptop Razer Blade 15 Studio Edition, o stație de lucru mobilă concepută să răspundă la nevoile tuturor categoriilor de creatori de conținut, de la ingineri audio până la artiști grafici. Noul studio mobil este echipat cu cele mai noi procesoare Intel® cu opt nuclee din cea de-a zecea generație și o placă grafică NVIDIA® Quadro® RTX™ 5000, lista de specificații fiind completată de un ecran 4K OLED cu tehnologie touch, un cititor de carduri UHS-III SD și posibilitatea de alimentare prin USB-C. Noul Razer Blade 15 Studio Edition este combinația perfectă de performanță și funcționalitate într-o carcasă subțire cu design special ”mercury white”.

Performanță la vârful degetelor

Noul  Blade 15 Studio Edition se bazează pe procesorul cu opt nuclee Intel® Core™ i7-10875H din cea de-a zecea generație, capabil să atingă viteze de până la 5.1 GHz grație tehnologiei Intel® Thermal Velocity Boost. Cele opt nuclee combinate cu vitezele crescute asigură un spor de performanță semnificativ în aplicațiile care folosesc în mod intensiv procesorul.

Utilizatorii profesioniști care folosesc în mod regulat modele 3D cu densitate sporită și efecte vizuale complexe vor profita din plin de soluția grafică din Blade 15 Studio, NVIDIA Quadro RTX 5000. Aceasta este echipată cu 16GB de memorie GDDR6, ideală pentru sesiunile de lucru cu multiple aplicații, dar și cu 48 de nuclee RT, care îmbunătățesc performanțele de ray-tracing în timp real.

“Dacă aș fi fost întrebat în urmă cu niște ani dacă pot realiza un proiect CG complicat precum Battlesuit lucrând pe un laptop de la distanță, aș fi răspuns că e nebunie,” a declarat Hasraf ‘HaZ’ Dulull, regizorul și producătorul Battlesuit. “Azi, uneltele precum Unreal Engine ce rulează pe soluțiile grafice NVIDIA disponibile pe laptopurile Blade le oferă posibilitatea cineaștilor să extindă limitele producțiilor SF. Eliminarea restricțiilor tehnologice ajută la transpunerea viziunilor în practică, chiar și în cazul celor mai ambițioase proiecte.”

Performanță vizuală

Noul Blade 15 este echipat cu un ecran 4K OLED cu diagonala de 15.6 țoli și cu tehnologie touch, asigurând culori vii și o redare vizuală clară. Ecranele inovatoare redau 100% din standardul de culoare DCI-P3, fiind calibrate pentru a reproduce cu exactitate diferitele culori și a oferi o consistență Delta-E scăzută, necesară pentru utilizarea în diferite medii. Timpul de răspuns de doar 1ms este o necesitate pentru toți profesioniștii VFX, dar și pentru dezvoltatorii de jocuri video. Finisajul de tip Gorilla® glass garantează durabilitatea ecranului, acesta fiind protejat chiar și în cele mai intensive scenarii de utilizare de tip touch.

Performanță versatilă

Conceput să fie la fel de versatil pe cât este de performant, carcasa noului Blade 15 Studio Edition este confecționată dintr-un singur bloc de aluminiu anodizat, cu un finisaj mercury white. Rezultatul este un design subțire, dar deosebit de rezistent, potrivit și celor mai aventuroși utilizatori.

“Am lucrat cu modelul anterior de Blade 15 Studio în ultimele luni și am descoperit nu doar că este o soluție ideală pentru sarcinile zilnice, dar face față cu brio și în situațiile limită când ai nevoie de extra performanță,”  a declarat Jarred Land, CEO al RED Digital Cinema. “Noul Blade Studio promite să fie și mai bun grație procesorului cu opt nuclee și DA!, posibilității de a-l alimenta prin USB-C/Thunderbolt. Datorită noilor caracteristici acesta urmează să fie noul meu laptop principal.”

Blade 15 Studio Edition este echipat cu cele mai noi opțiuni de conectivitate, ușurând viața creatorilor de conținut: pe lângă cititorul de carduri UHS-III SD, laptopul este echipat cu Bluetooth 5 și USB-C cu suport Thunderbolt 3™. Pe lângă transferul de imagini și date, portul USB-C le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și alimenta dispozitivul folosind un adaptor universal cu consum redus.

Noul Razer Blade 15 Studio Edition include cele mai noi tehnologii de procesare a sunetului și a imaginii, oferindu-le creatorilor de conținut cea mai bună performanță indiferent dacă sunt în studio sau în afara acestuia.

Preț și disponibilitate

Noul Razer Blade 15 Studio Edition este disponibil la prețuri ce pornesc de la 4599,99 Euro pe pagina Razer.com și în oferta anumitor parteneri de retail din SUA și Canada. În curând va fi disponibil în oferta comercianților oficiali din Europa, China, zona Asia Pacific și Orientul Mijlociu.

Pentru mai multe informații despre Razer Blade 15 Studio Edition și alte laptopuri echipate cu soluții RTX Studio vizitați pagina razer.com/gaming-laptops/razer-blade-studio-edition

Pentru mai multe informații despre inițiativa #MadeWithBlade și informații din culise despre dezvoltarea Battlesuit vizitați pagina razer.com/campaigns/made-with-blade/battlesuit

Media

Imagini de produs LINK

Fișă tehnică LINK

Detalii despre dezvoltarea Battlesuit folosind Razer Blade 15 Studio Edition LINK și LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *