Huawei găzduiește Summitul „TIC verde pentru dezvoltare verde” în parteneriat cu Informa Tech

[Dubai, 18 octombrie 2021] La Better World Summit (BWS) găzduit de Huawei în parteneriat cu Informa Tech, Bob Cai, director de marketing al companiei Huawei’s Carrier Business Group, a susținut discursul de deschidere intitulat „TIC verde pentru dezvoltare verde”.

“În calitate de furnizor mondial de infrastructură TIC (tehnologia informației și comunicațiilor) și dispozitive inteligente, la Huawei încorporăm dezvoltarea ecologică în tot ceea ce facem. Vedem acest lucru ca parte a responsabilităților noastre sociale. În plus, Huawei este gata să devină cel mai bun partener pentru operatori în eforturile lor către neutralitatea carbonului”, a spus Cai. “Cu produsele și soluțiile noastre inovatoare, îi vom ajuta pe operatori să reducă emisiile de carbon și să își facă rețelele mai eficiente din punct de vedere energetic. De asemenea, dorim să lucrăm cu operatorii și să folosim TIC pentru a permite mai bine altor industrii să reducă emisiile de carbon și să devină mai neutre din punct de vedere al carbonului.”

 

Bob Cai speaks at the BWS

În iunie 2021, Huawei și Informa Tech au propus împreună inițiativa Network Carbon Intensity (NCI), în care emisiile de carbon per bit de date sunt definite ca o nouă valoare pentru rețelele verzi. Huawei a subliniat că urmărirea oamenilor pentru o viață mai bună trebuie să fie echilibrată cu nevoia de emisii de carbon mai mici, astfel încât compania a propus această inițiativă pentru a gestiona și măsura mai bine foile de parcurs de reducere a carbonului.

În timpul acestui summit, Huawei a subliniat necesitatea creării unei platforme de colaborare a industriei în domeniul dezvoltării ecologice și a spus că BWS este un bun exemplu. Această platformă va reuni în mod regulat parteneri din industrie și operatori pentru a împărtăși tehnologii inovatoare și cele mai noi practici în ceea ce privește modul de reducere a emisiilor de carbon și contribuția la o industrie mai ecologică a TIC. Potrivit Cai, la MWC Barcelona 2022, Huawei va continua să organizeze un forum de dezvoltare ecologică cu partenerii săi pentru a împărtăși practicile din industrie și cele mai noi soluții, iar toți partenerii și operatorii din industrie sunt bineveniți să participe la forum.

“Credem că BWS Dubai este un început bun. Pe viitor, vom continua să lucrăm cu partenerii și operatorii noștri din industrie pentru a spori dezvoltarea ecologică a tuturor industriilor care utilizează tehnologiile noastre inovatoare”, a spus Cai la finalul discursului său. „Așa cum arată și viziunea expusă în pavilionul noastru expozițional din Dubai, intitulat «Iluminăm viitorului», credem că împreună vom face viitorul mai luminos și mai verde”.

Alți participanți care au vorbit la eveniment au fost Richard Mahony, vicepreședinte al piețelor furnizorilor de servicii Informa Tech; Dr. Dena Assaf, coordonator rezident al ONU în Emiratele Arabe Unite; Tommy Stadlen, cofondator al Giant Ventures; Dr. Ahmed Bin Ali, SVP pentru comunicare corporativă la Etisalat; Hervé Suquet, Group Energy SVP la Orange; Dirk Karl, șef achiziții la MTN; Tanveer Mohammad, vicepreședinte al operațiunii globale Telenor; și Aaron Jiang, vicepreședinte al Huawei Wireless Product Line.

Despre Huawei

Fondată în 1987, Huawei este un furnizor global de infrastructură și dispozitive inteligente pentru tehnologia informației și comunicațiilor (TIC). Avem peste 197.000 de angajați și operăm în peste 170 de țări și regiuni, deservind mai mult de trei miliarde de oameni din întreaga lume.

Viziunea și misiunea noastră este de a aduce digitalul către fiecare persoană, casă și organizație pentru o lume complet conectată, inteligentă. În acest scop, vom încuraja conectivitatea omniprezentă și vom promova accesul egal la rețele; vom aduce cloud și inteligența artificială în toate cele patru colțuri ale pământului pentru a vă oferi o putere de calcul superioară acolo unde aveți nevoie de ea, când aveți nevoie de ea; vom construi platforme digitale pentru a ajuta toate industriile și organizațiile să devină mai agile, eficiente și dinamice; vom redefini experiența utilizatorului prin AI, făcând-o mai personalizată pentru oameni în toate aspectele vieții lor, indiferent dacă sunt acasă, la birou sau pe drum.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați Huawei online la www.huawei.com sau să ne urmăriți pe:

http://www.linkedin.com/company/Huawei

http://www.twitter.com/Huawei

http://www.facebook.com/Huawei

http://www.youtube.com/Huawei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *