Huawei dă startul campaniei de Crăciun, cu o serie de produse dedicate și multe surprize

Anul acesta, campania de Crăciun oferă idei și soluții de cadouri special personalizate pentru cei dragi și o serie de surprize pentru cumpărători

 

București, 7 decembrie 2021- Huawei Consumer BG dă astăzi startul campaniei de Crăciun cu oferte speciale destinate tuturor utilizatorilor. Produse din toate categoriile beneficiază de reduceri până pe 29 decembrie, iar utilizatorii vor primi vouchere și vor participa la tombole cu premii surpriză. Ofertele vor fi disponibile în magazinul online www.huaweistore.ro pe parcursul celor 20 de zile dedicate campaniei, tocmai la timp pentru pregătirea cadourilor de sărbători.

Inspirație pentru cadouri alese de Crăciun, asta își propune noua campania de Crăciun de la Huawei, în cadrul căreia consumatorii vor găsi idei și soluții de cadouri special personalizate pentru cei dragi: produse atent alese și care pot fi individualizate în oferte de pachet dedicate copiilor, familiilor, femeilor și bărbaților. Oferta specială de Crăciun conține reduceri importante  de până la 20%, precum și cadouri promoționale oferite la achiziția lor – 20% din valoarea de listă și cadouri formate din obiecte promoționale.

Huawei Christmas

Astfel, femeilor le sunt dedicate idei de cadouri ce conțin cel mai nou model de ceas inteligent, HUAWEI Watch GT 3 de 42 mm, ediția Elegant, o curea de schimb EasyFit neagră, cea mai elegantă pereche de căști, HUAWEI FreeBuds Lipstick, cu design în formă de ruj, și un cântar Fat Scale 3.  Prețul pachetului ce conține ceasul Watch GT 3 cu varianta de curea din piele este de 2.037 de lei, în timp ce pachetul cu varianta de ceas a cărei curea este cea cu modelul exclusivist milanez este în valoare de 2.197 lei.

În cazul bărbaților, soluția de cadou special de Crăciun conține o tabletă MatePad 11, un ceas Watch GT 2 Pro și o pereche de căști FreeBuds Pro și este disponibil la prețul de 2.878 lei.

Totodată, pentru copii, campania vine cu un pachet ce conține unul dintre cele mai populare laptop-uri, MateBook D14, echipat cu procesorul Intel i3, un rucsac, un mouse bluetooth, un monitor Huawei Display 23.8” și un adaptor MateDock 2 , toate la prețul de 3.324 lei.

Al patrulea tip de pachet din cadrul campaniei de Crăciun este dedicat familiilor și conține vârful de gamă al seriei de telefoane HUAWEI nova 9, o husă pentru acesta, un router WiFi Mesh cu două baze și o tabletă MatePad T8 și costă 2.836 lei.

Pe lângă aceste oferte speciale, clienții magazinului online Huawei primesc un voucher de 60 de lei, dacă se abonează la newsletter-ul www.huaweistore.ro. Voucher-ul poate fi folosit la achiziționarea de produse din magazinul online Huawei, în valoare de cel puțin 200 lei până la sfârșitul anului. De asemenea, aceștia pot participa și la tragerile la sorți din 10, 17 și 22 decembrie unde pot câștiga una dintre cele șase brațări Band 6, sau șase ceasuri WatchFit, sau șase perechi de căști FreeBuds 4i. Suplimentar, la achiziționarea unuia dintre cele mai recent lansate produse, MateBook 14s, MateView GT, FreeBuds Lipstick sau Watch GT 3, clienții participă și la tragerile la sorți organizate în aceleași zile, 10, 17 și 22 decembrie, unde pot căștiga unul dintre cele 15 vaouchere Sephora în valoare de 300 lei fiecare.

Tot în cadrul ofertei de Crăciun, Huawei a mai pregătit o serie de cadouri surpriză pentru cei care achiziționează pachetele de Crăciun sau alte produse din magazin, precum HUAWEI  nova 8i, FreeBuds 4i, Watch 3 Elite, MatePad 11, MateBook D 14 i3 sau MateView GT 27. Cadourile  includ produse promoționale precum boxe bluetooth, termos-uri, lămpi de birou cu suport de încărcare wireless, rucsaci, huse de produse, memorystick-uri sau suporturi pentru a ține telefonul pe birou în poziție verticală,

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.huaweistore.ro.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *