Noile televizoare LG redefinesc experiența de vizionare cu funcții și tehnologii de neegalat

Modelele LG din 2022 oferă o calitate superioară a imaginii, 

mai multe variante de diagonală și servicii inteligente de lifestyle

LG Electronics (LG) a lansat în cadrul CES 2022 cea recentă gamă de televizoare. Cu tehnologii de imagine și un WebOS îmbunătățit care oferă și mai multe funcții inteligente, cele mai recente modele LG sunt concepute pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

LG OLED

Noile modele din seria LG OLED G2 formează o categorie unică. Următorul nivel în evoluția OLED, tehnologia OLED evo integrată atât pe seria G2, cât și pe seria C2 oferă o luminozitate mai mare pentru imagini ultra-realiste, cu o claritate și detalii uimitoare. Cu ajutorul noului procesor inteligent LG α (Alpha) 9 Gen 5¹, tehnologia Brightness Booster™ permite televizoarelor din seria G2 să ofere mai multă luminozitate printr-o dispersare a căldurii îmbunătățită și un algoritm mai avansat². α9 Gen 5 extinde, de asemenea, capacitățile LG AI Sound Pro pentru a oferi un sunet mai autentic, permițând difuzoarelor încorporate să producă un sunet virtual 7.1.2 surround.

2022-QNED99_86-inch_Product-04

Seria G2 2022 de la LG introduce un nou model de 83 de inci și primul OLED de 97 de inci din lume pentru a completa gama de televizoare de 55, 65 și 77 de inci. Seria LG G2 oferă un design elegant, potrivit oricărei încăperi. Seria C2 de la LG oferă cea mai diversă selecție de dimensiuni de ecran, cu un total de șase variante în 2022: primul televizor OLED de 42 de inci din lume, ideal pentru jocuri pe consolă și PC și modelele de 48, 55, 65, 77 și 83 de inci. În plus, această serie OLED are o ramă mai subțire pentru o experiență de vizionare mai imersivă.

2022-OLED-evo-C2_77-inch

Upgraded UX

Cea mai recentă versiune a platformei Smart TV de la LG aduce experiența utilizatorului la viață pe noile televizoare LG, pentru că webOS 22 oferă un nivel ridicat de personalizare a experienței de vizionare. Utilizatorii pot crea profiluri și pot configura accesul rapid la serviciile de streaming preferate, pot primi recomandări de conținut personalizate bazate pe istoricul vizionărilor și pot primi alerte în timp real. Conectarea la profiluri poate fi realizată prin browserul televizorului, fie de  pe un smartphone cu NFC Magic Tap.

OLED-evo-Gallery-Edition-97G2-Lifestyle-Image_v2

NFC Magic Tap poate fi folosit și pentru a partaja ecranul unui dispozitiv mobil pe un televizor LG³. De asemenea, conținutul poate fi partajat de la un televizor la altul în aceeași locuință, folosind Room to Room Share, care permite vizualizarea conținutului prin cablu sau prin satelit pe un televizor Wi-fi fără un set-top-box suplimentar⁴. În plus, nou pentru 2022, Always Ready transformă televizorul LG într-un media display care poate afișa imagini sau reda muzică atunci când nu este utilizat⁵.

Calitate impresionantă a imaginii

Panourile care se regăsesc pe modelele din gama OLED 2022 au fost certificate de InterTek pentru fidelitate a culorilor 100% și volum de culoare 100%. În plus, televizoarele LG OLED sunt unice prin capacitatea lor de a reda fidel culorile din conținutul sursă original, indiferent cât de luminoase sau de întunecate sunt imaginile⁶. Toate OLED-urile LG 2022 sunt certificate flicker-free (TUV Rheinland și de Underwriters Laboratories), glare-free (UL) și sunt primele din lume care îndeplinesc cerințele Eyesafe de emisie scăzută de lumină albastră.

2022-OLED-G2_97-inch_Product-01

Experiență inegalabilă de gaming

Televizoarele LG OLED au făcut de multe ori de-a lungul timpului primii pași pentru experiența de gaming: primul televizor OLED cu suport NVIDIA G-SYNC® și primul televizor OLED 8K care a oferit gaming 8K cu plăcile grafice NVIDIA® GeForce RTX™ 30. Cu timpul de răspuns de 1 milisecundă, input lag redus și până la patru porturi HDMI care acceptă mai multe funcții HDMI 2.1, nu este surprinzător faptul că LG OLED este alegerea ideală pentru fanii jocurilor pe consolă și PC. Cu suport pentru NVIDIA GeForce NOW și Google Stadia, gamerii pot deschide orice titlu doar conectând un controler compatibil.

Nouă pentru 2022 este și posibilitatea de a comuta ușor între funcțiile de gaming și setările display-ului direct din meniul Game Optimizer. Același meniu oferă acces rapid la noul mod Dark Room, care ajustează luminozitatea ecranului pentru o experiență de joc mai bună în condiții întunecate. Setările pentru G-SYNC®, FreeSync™ Premium și rata de reîmprospătare variabilă (VRR) sunt de asemenea mai accesibile prin Game Optimizer.

2022-OLED-C2_83-inch_Product02

LG QNED Mini LED

LG a dezvăluit, de asemenea, o linie extinsă de televizoare QNED pentru 2022. Cu tehnologia LG Quantum Dot NanoCell, noua gamă oferă o reproducere fidelă a culorilor cu un volum de culoare de 100% și un contrast uimitor, mulțumită tehnologiei Precision Dimming Technology de la LG. Toate modelele începând cu seria QNED90 sunt certificate pentru o acuratețe de 100% a culorii, astfel încât calitatea înaltă a imaginii să fie aceeași indiferent de unghiul de vizualizare7.

Experiență interactivă

În 2022, LG redefinește rolul televizorului prin adăugarea de noi servicii care facilitează experiențe mai personale și interactive acasă.

LIVENow – Aplicația premiată care oferă acces la concerte live online, spectacole, sporturi și alte evenimente live premium la care utilizatorii pot participa activ. Cu LIVENow, LG TV devine o poartă către noi experiențe virtuale.

1M HomeDance – Pentru cei care vor să danseze ca idolii lor preferați K-Pop, LG TV prezintă aplicația 1M HomeDance. Creată în colaborare cu 1MILLION Dance Studio, una dintre cele mai populare echipe de coregrafie K-Pop, aplicația oferă o selecție largă de tutoriale pentru a ajuta utilizatorii să-și perfecționeze mișcările.

LG Fitness –prima platformă de sănătate a brandului, care ajută utilizatorii să se bucure de un stil de viață mai sănătos acasă. Planul de antrenament ideal poate fi identificat pe baza recomandărilor sistemului sau poate fi ales dintr-o varietate de opțiuni, cum ar fi fast-paced HIIT, stretching sau meditație ghidată, iar în dashboard-ul aplicației poate fi urmărit progresul în timp.

Independa – televizoarele LG pot chiar ajuta utilizatorii să aibă grijă de membrii familiei de la distanță sau să îi ajute pe seniori să fie mai independenți. Fiind primul serviciu de tele-sănătate acceptat pe televizoarele LG în US și Canada, Independa dispune de o interfață intuitivă care facilitează utilizatorilor să inițieze un apel video cu un îngrijitor sau să acceseze cu ușurință un meniu de servicii profesionale relevante. Toate notificările și alertele sunt integrate în webOS, așa că sunt întotdeauna la îndemână.

Vedeți noile televizoare LG 2022 urmărind „THE STAGE 2022” pe canalul YouTube global.

###

1 Procesorul α (Alpha) 9 Gen 5 AI este disponibil pe modelele: OLED Z2, OLED G2, OLED C2, QNED Mini LED QNED99, QNED Mini LED QNED95.

2 Brightness Booster™ disponibil doar pe seria LG OLED G2.

3 Content sharing (ex.: fotografii, muzică, video-uri) acceptat pe dispozitivele compatibile Android și iOS. Sreen mirroring este acceptat pe dispozitivele Android compatibile, iar suportul pentru dispozitivele iOS va fi adăugat pe parcursul anului 2022.

4 Room To Room Share disponibil prin upgrade de firmware în prima jumătate a anului 2022. Acceptă conținut de la set-top box-uri și transmisii terestre.

5 Always Ready disponibil pe OLED Z1, OLED G2, QNED Mini LED QNED99, QNED Mini LED QNED95, QNED Mini LED QNED90. Funcția poate fi dezactivată din meniul de setări TV.

6 Panoul LG OLED certificat de Intertek pentru fidelitate de culoare 100% măsurată conform CIE DE2000 cu 125 de modele de culoare. Certificate de Intertek, televizoarele OLED de la LG pot exprima 100% din spectrul DCI-P3 într-un spațiu de culoare 3D care acoperă întreaga gamă de luminanță a televizoarelor, conform IDMS 1.03C (cl. 5.31).

7 Certificate de Intertek, televizoarele LG QNED oferă o consistență ridicată a culorii înregistrată 100% de CIE DE2000 în 18 modele de culoare cu un unghi de vizualizare de ±30°.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *