Bridgestone a dezvoltat o nouă versiune de anvelopă Potenza Sport pentru noile modele din gama Maserati Grecale D-UV

Bridgestone a fost ales partener pentru dotarea cu anvelope a noului model Maserati Grecale, asigurând anvelope Potenza Sport pentru noul vehicul utilitar de segment D al companiei italiene. Au fost folosite tehnologii de ultimă generație pentru a modela și testa anvelopele în mod virtual în procesul de dezvoltare, asigurând totodată beneficii semnificative în zona sustenabilității și a eficienței. Ca parte din colaborarea cu Maserati, amintim și că Bridgestone asigură anvelope pentru vârful de gamă Trofeo și versiunile mild-hybrid ale modelului Grecale.

Maserati_Grecale_Everyday_Exceptional_hero

Anvelopele Potenza Sport pentru Maserati Grecale Trofeo includ un model asimetric pe suprafața de rulare, cu nervuri centrale continue, flancate de margini externe largi. Un design al carcasei mult mai rigid și o coroană a anvelopei consolidată ajută la o distribuire uniformă a presiunii și ajută la menținerea unei aderențe adecvate la frânare și în viraje dificile, fără să facă rabat la confort. Precizia direcției și capabilitățile remarcabile la viteze foarte mari fac din anvelopele Bridgestone Potenza Sport partenerul ideal pentru motorul V6 care livrează 530 cp, cu tracțiune integrală și transmisie cu dublu ambreiaj.

De asemenea, Bridgestone a mai dezvoltat un nou compus al benzii de rulare și model pentru suprafața anvelopelor special create pentru versiunea mild-hybrid a modelului Grecale, noul vehicul utilitar de segment D al Maserati. Anvelopele Bridgestone Potenza Sport au fost special concepute să facă față unui echilibru provocator care include manevrabilitate pe carosabil uscat, confort și o rezistență scăzută la rulare, cu ajutorul unui model personalizat de pe suprafața anvelopelor, al nervurilor optimizate și a distribuției optime de spații libere. Acestor dotări li se mai adaugă și o reconstrucție a coroanei anvelopelor care ajută la livrarea unei precizii uimitoare a direcției, rigiditate în viraj și confort. Construcția carcasei personalizate MHEV pe care o regăsim la anvelopele Potenza Sport a fost concepută pentru a contracara greutatea suplimentară pe care o au în general vehiculele cu propulsie hibridă, oferind performanță optimă la viraj, accelerare și frânare.

Versiunile Maserati Grecale Trofeo și Grecale MHEV dotate cu anvelopele special concepute Bridgestone Potenza Sport sunt de acum disponibile pe piața auto Europeană.

Informații media: Jacques Capizzi, PR și Communications Manager South Region Bridgestone Europe NV/SA, Italian Branch, +39 3450972242;

Despre Bridgestone în Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, India și Africa (EMIA)

Noi suntem Bridgestone Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, India și Africa, parte din cea mai mare companie de anvelope și cauciuc din lume. De aproape 90 de ani, oferim încrederea necesară pentru ca oamenii și bunurile să ajungă acolo unde trebuie să meargă, într-un mod cât mai convenabil, fără întrerupere.

Astăzi, într-o lume într-o continuă schimbare, evoluăm pentru a oferi soluții reale la problemele reale cu care se confruntă clienții noștri. Acesta este motivul pentru care Bridgestone EMIA se transformă rapid dintr-un producător de anvelope premium într-un lider de soluții de mobilitate. Suntem pionieri în produse și soluții de ultimă oră cu unele dintre cele mai avansate fabrici ale industriei, tehnologii care răspund provocărilor mondiale și parteneriate râvnite. Pe măsură ce călătoria noastră de transformare continuă, lucrăm pentru a contura viitorul mobilității.

Pentru mai multe informații despre Bridgestone în EMIA, vă rugăm să vizitați www.bridgestone-emia.com și www.bridgestonenewsroom.eu. Ne puteți urmări și pe Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *