Noul Moto g53 cu rețea 5G este disponibil și în România!

Începând cu luna februarie, noul moto g53 5G este disponibil în România în 2 culori (Arctic Silver și Ink Blue) în magazinul eMAG, la un preț recomandat de 1.299,99 de lei. Acesta mai mai poate fi găsit la Orange, urmând să fie listat și la Altex, tot din februarie.

Motorola își propune în continuare să facă tehnologia mai accesibilă, iar familia moto g se concentrează pe inovații semnificative și pe implementarea acestora în smartphone-uri potrivite nevoilor oamenilor din întreaga lume. Astăzi, continuă acest angajament cu moto g53 5G, telefon compatibil eSIM, conceput pentru a oferi utilizatorilor un design modern, performanțe ridicate și fotografii la un nivel îmbunătățit față de generațiile anterioare. În plus, acest dispozitiv vine cu noi funcții de securitate, care contribuie la protejarea datelor și cu un software dedicat părinților, care le permite crearea unui spațiu digital sigur pentru copii.

Noul device vine echipat cu tehnologia Quad Pixel și cu o cameră Macro Vision dedicată prim-planurilor. În plus, fotografiile realizate surprind până și cele mai mici detalii, mulțumită senzorului de 50 MP.

Moto g53 5G nu doar că realizează fotografii de calitate, dar vine cu viteze și conectivitate extraordinar de rapide. Cu ajutorul procesorului Snapdragon® 480+ 5G și 4 GB RAM, utilizatorii se vor bucura de viteză, profitând la maximum de rețelele 5G. În plus, descarcă și difuzează materiale video foarte rapid².

Afișajul de 6,5 inci cu siguranță îi va atrage pe utilizatori. În plus, cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, comutarea între aplicații și jocuri este foarte fluidă. Utilizatorii pot avea parte de o experiență sonoră captivantă cu ajutorul celor două difuzoare stereo Dolby Atmos®. Datorită bateriei de 5000 mAh³ dispozitivul va funcționa la capacitatea sa maximă, fără compromisuri pentru autonomia telefonului.

software & securitate

Noul moto g53 5G rulează o versiune curată de Android 13, fără skin-uri greoaie de software sau aplicații duplicate. În prezent există mai multe moduri ca niciodată de personalizare prin Android 13. Cu ajutorul lui My UX, utilizatorii pot personaliza aplicațiile după culoare, temă și limbă, iar playerul media se va potrivi oricăror gusturi muzicale. Cu My UX, dispozitivul poate fi controlat cu gesturi simple, iar setările de divertisment pot fi personalizate, creând un aspect unic.

Motorola a introdus și Thinkshield Mobile, un element suplimentar de securitate care îmbunătățește protecția telefonului. Cu funcții de securitate hardware și software care îndeplinesc cele mai înalte standarde, utilizatorii vor fi siguri că datele de pe smartphone-ul Motorola sunt mai bine protejate de malware, phishing sau alte amenințări.

Pentru a ajuta utilizatorii să beneficieze de toate funcțiile de securitate, Motorola a adăugat dispozitivelor sale noua aplicație Moto Secure. Aceasta estinația pentru toate funcțiile esențiale de securitate și confidențialitate ale telefonului. Astfel, poate fi gestionată securitatea rețelei și pot fi controlate permisiunile aplicațiilor, putând fi creat chiar și un director secret pentru păstrarea datelor sensibile.

Cu moto g53 5G, brandul Motorola este încântat să aducă Family Space, un „spațiu sigur” în care copiii pot învăța și se pot juca. Family Space le permite părinților să stabilească limite pentru timpul petrecut pe ecran, să controleze accesibilitatea aplicațiilor și chiar să creeze mai multe profiluri, oferind experiențe digitale sigure și în care conținutul inadecvat este ținut departe de cei mici.

Despre Lenovo & Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 70 de miliarde de dolari, care deservește clienții din 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață de a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți, dezvoltăm tehnologii care schimbă lumea, care alimentează (prin smartphone-uri și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și împreună creează un mediu mai incluziv, mai demn de încredere. și societate digitală durabilă pentru toată lumea. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o subsidiară deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă de proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile marca Moto și Motorola. Pentru a afla mai multe, vizitați https://www.lenovo.com și citiți despre cele mai recente știri prin StoryHub și Motorola Global Blog.

Disclaimer Legal

Anumite caracteristici, funcționalități și specificații ale produsului pot fi dependente de rețea și pot fi supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare. MOTOROLA, sigla M stilizată, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. THINKSHIELD este o marcă comercială a Lenovo. DOLBY și DOLBY ATMOS sunt mărci comerciale înregistrate ale Dolby Laboratories. MediaTek este o marcă comercială a MediaTek Incorporated. Snapdragon este o marcă comercială sau o marcă comercială înregistrată a Qualcomm Incorporated. Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau al filialelor sale. Android este o marcă comercială a Google, LLC. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor respectivi. ©2023 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile sunt rezervate.

  1. Este necesar un plan de servicii 5G și acoperire de rețea 5G; disponibil numai în anumite zone. Contactați furnizorul dvs. de servicii pentru a afla mai multe detalii.
  2. Bazat pe conectivitate la rețea 5G [sub-6GHz] în timpul traficului mediu de rețea. Disponibil cu plan de servicii 5G și acoperire de rețea 5G; disponibil numai în anumite zone; dispozitivul nu este compatibil cu toate rețelele 5G. Consultați operatorul pentru mai multe detalii.
  3. Toate afirmațiile privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat într-un profil de utilizare mixtă (care include atât utilizarea, cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei variază și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și ale dispozitivului, temperatura, starea bateriei și modelele de utilizare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *