Găsește setul LEGO® perfect care va da startul relaxării

DEVINO CEL MAI CREATIV DECORATOR AL CASEI TALE

Ai fost întotdeauna nesigur cum să îți decorezi propria casă sau casele celor dragi? Ei bine, nu mai trebuie să îți faci griji. Mulțumită seturilor LEGO axate pe artă și decor, ai garanția unui produs care e numai bun de expus după ce îl termini de construit, și te poți bucura în același timp de multe momente distractive și creative pe parcursul construcției.

LEGO® Icons Buchet de flori câmp (10313)

Iubitorii de flori își vor putea crea cu bucurie propriul lor buchet uimitor de flori de câmp. Construiește o piesă frumoasă potrivită pentru decorarea casei, care include 8 specii de flori sălbatice.

LEGO® Icons Grădină liniștită (10315)

Creează un refugiu de inspirație japoneză care include un pavilion, un pod arcuit, un pârâu, un crap koi, flori de lotus, arbori, pietre și felinare. Deconectează-te în timp ce meșterești fiecare detaliu minunat și bucură-te de rearanjarea florei pentru a crea grădina perfectă.

LEGO® Art Artă modernă (31210)

Creează o piesă personalizată de artă abstractă modernă asamblând o colecție de elemente de toate formele și culorile, inclusiv dreptunghiuri, triunghiuri și cercuri. Nu există nicio limită pentru numărul de piese de artă abstractă pe care le poți crea cu acest fantastic set de construcție LEGO®.

LEGO® Art Hokusai – Marele val (31208)

Concepută pentru adulți, această piesă uimitoare de artă 3D poate fi expusă cu mândrie pe un perete după o experiență de construcție plină de satisfacții. Ascultă coloana sonoră a setului, personalizată cu melodiile potrivite ce vor face ca timpul petrecut la construirea acestei opere de artă decorativă japoneză să merite cu adevărat.

DISTREAZĂ-TE CU PERSONAJELE TALE PREFERATE DIN FILME  

Eroii clasici din filmele preferate pot prinde viață în mâinile tale cu această gamă de seturi LEGO care prezintă francizele de divertisment. Fie că inima ta te cheamă la aventuri în spațiu, fantasy sau desene animate, seturile LEGO îți pot oferi o gamă largă de povești care te încurajează să le dai viață eroilor tăi în fiecare zi.

LEGO® Star Wars™ Chewbacca™ (75371)  

Totul a început cu mult timp în urmă, într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată. Acum, povestea continuă în propria ta casă cu seturile de colecție LEGO Star Wars™ pentru adulți. Poți construi această impresionantă figurină LEGO, ce ajunge la o înălțime de peste 46 cm (18 in.,) și o poți așeza pe suportul de prezentare încorporat.

LEGO® Star Wars™ Clone Commander Cody™ Cască (75350)  

Bucură-te de procesul atent la detalii și satisfăcător de recreare a contururilor distinctive ale căștii purtate de acest personaj emblematic din Star Wars: Războiul clonelor. Un suport construit din cărămizi cu o plăcuță pe care este scris numele completează această piesă atrăgătoare.

LEGO® Harry Potter™ Castelul Hogwarts™ și împrejurimile (76419)  

Retrăiește scene memorabile din Harry Potter în timp ce construiești Turnul principal, Turnul de astronomie, Sala mare și Casa bărcilor, curțile, serele, aleile și podurile, precum și peisajul stâncos și Lacul negru. Recreează Camera Secretelor™, Camera Cheii Înaripate, Sala de Poțiuni și Camera tablei de șah, fiecare cu detalii interioare ce vor fi recunoscute instant.

LEGO® Art Uimitorul Om-Păianjen (31209)

Fanii super eroilor îl pot aduce la viață pe Spider-Man cu această piesă unică de artă 3D în care acesta iese din cadru. Bucură-te de coloana sonoră, care este gândită special pentru ca timpul petrecut construind această piesă de artă veritabilă ce îl înfățișează pe super erou să merite cu adevărat.

LEGO® I Cameră de filmat – Omagiu pentru Walt Disney (43230)

Acest set de colecție plin de detalii include o „cameră” de filmat în stil vintage cu panoul din spate cu balamale, ce conține  o surpriză și o peliculă care prezintă fotografii din 20 de filme Disney istorice, o clachetă de regizor cu spațiu pentru cele 3 minifigurine LEGO ǀ Disney, 2 figurine LEGO de animale și o cameră multiplan cu 3 ecrane imprimate care arată cum a fost realizat scurtmetrajul Disney, „The Old Mill”.

CĂLĂTORIA VISURILOR TALE

Ai visat să conduci mașina, motocicleta, avionul sau trenul preferat încă de când erai copil? Cu seturile LEGO poți aduce această emoție în casa ta și tot ce trebuie să faci este să începi să construiești.

LEGO® Technic™ 2022 Ford GT (42154)

Ia-ți oricât timp ai nevoie ca să asamblezi tracțiunea spate cu diferențial, motorul V6 funcțional, suspensia independentă pe toate roțile, direcția pe puntea față, ușile care se deschid, farurilor detaliate, aripa spoilerului funcțional și capota care se deschide. Eforturile tale vor fi răsplătite cu un model de colecție uimitor la scara 1:12, perfect pentru a fi expus.

LEGO® Technic™Yamaha MT-10 SP (42159)

Iată un proiect care îi va încânta pe fanii adulți ai motocicletelor. Fiecare detaliu a fost luat în considerare pentru ca această machetă să fie cât mai fidelă modelului Yamaha din viața reală. Caracteristicile includ un motor cu 4 cilindri, transmisie cu 3 viteze și o transmisie finală cu lanț, cu suspensie funcțională față și spate.

LEGO® Technic™ PEUGEOT 9X8 24H Le Mans Hybrid Hypercar (42156)

Unde te va duce călătoria? Bucură-te de o provocare de construcție ambițioasă pentru adulți cu acest set de modele cate te va umple de bucurie. Explorează sistemul hibrid, cu un motor cu piston V6 care se conectează la roțile din spate și o versiune model a motorului electric și a bateriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *