Redefinirea Crăciunului: După succesul răsunător a campaniei de anul trecut, campania 2023 a Sezamo captează esența sărbătorilor

București, 21 noiembrie 2023. Supermarketul online Sezamo, parte din Rohlik Group, un lider tehnologic european în e-grocery, este mândru să anunțe lansarea campaniei de Crăciun, o campanie emoționantă care evidențiază cel mai valoros cadou – timpul petrecut cu familia. Campania de anul acesta urmează pașii inițiativei extrem de apreciate de anul trecut, care a fost recunoscută drept una dintre cele mai bune reclame din decembrie de prestigiosul portal creativ Shots.net, clasându-se alături de giganți din industrie.

Extinderea spiritului sărbătorilor, cea mai recentă campanie de Crăciun a Sezamo, este mai mult decât o reclamă; este o poveste sinceră care ne amintește că cele mai importante lucruri din viață sunt deja acasă, în timp ce Sezamo se ocupă de restul, oferind tot ce este necesar pentru o sărbătoare festivă. Această narațiune va rula în toate cele cinci țări europene parte ale grupului Rohlik, subliniind un adevăr universal: familiile de pretutindeni se străduiesc pentru același scop – timp de calitate.

Campania este concepută astfel încât să rezoneze cu oamenii din fiecare gospodărie, subliniind angajamentul Sezamo de a ușura poverile zilnice. Oferind o gamă largă de produse și servicii, supermarketul online asigură familiilor mai mult timp pentru a prețui ceea ce contează cu adevărat în timpul sezonului festiv.

Andreea Magraon, CMO Sezamo, spune despre esenței campaniei: „Suntem aici pentru a face viețile oamenilor mai ușoare prin a-i elibera de povara cumpărăturilor săptămânale și oferindu-le darul timpului petrecut alături de cei dragi. Campania de Crăciun a grupului din care facem parte transmite același mesaj, doar că de data aceasta prin ochii inocenți ai unui copil care privește lumea veselă a Crăciunului, amintindu-ne tuturor că cele mai frumoase lucruri sunt cele simple, pe care le avem zi de zi aproape”.

Pentru lansarea acestei campanii emoționante, Sezamo îmbunătățește experiența de sărbători prin introducerea gamei sale de produse de Crăciun și Sfântul Nicolae, disponibile în proaspăt lansatul catalog de Crăciun. Clienții pot alege dintr-o selecție extinsă de peste 14.000 de articole, cu cele mai suculente produse locale, mâncăruri festive, produse cosmetice, jucării și decorațiuni. În plus, Sezamo promite livrarea la ușa clientului în două sau trei ore, în funcție de zonă, cu intervale precise de livrare de 15 minute. Livrările se fac chiar și până la ultimul etaj, chiar și când liftul nu funcționează, asigurând o experiență de cumpărături de sărbători fără probleme și fără stres chiar la ușa clienților.

Acest efort creativ este o colaborare cu agenția B&T, adusă la viață de Boogie Films și regizat de Milan Balog. Campania va apărea pe diverse platforme de social media și pe alte canale de comunicare online ale Sezamo.

Despre Sezamo

Sezamo este un supermarket online, parte din grupul european Rohlik, una dintre cele mai importante companii de e-grocery din Europa. Deja activ în: Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), Rohlik s-a lansat în România în 2022, sub brandul Sezamo. Fiind o companie bazată pe tehnologie, Sezamo se angajează în favoarea durabilității, oferind clienților opțiuni ecologice și sprijinind furnizorii locali. Compania a obținut statutul de unicorn în 2021 și este în creștere rapidă, cu o cifră de afaceri la nivel de grup de aproape 600 de milioane de euro în 2022.

Pentru mai multe informații, vizitați www.sezamo.ro

Pentru a deveni partener Sezamo, ne puteți contacta la office@sezamo.ro

Pentru întrebări de presă contactați-o pe Elena Filip la elena.filip@efwords.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *