Camere de tip bullet de înaltă performanță, pentru supraveghere la o rezoluție de 4 MP cu zoom de 32x

București, 8 December 2023 – Axis Communications a anunțat lansarea unei serii noi de camere de tip bullet de nouă generație: seria AXIS Q18. Aceasta include două camere de înaltă performanță și oferă o calitate excepțională a imaginii cu o rezoluție de până la 4 MP, o frecvență a cadrelor de 90 fps și un zoom optic de 32x pentru detalii excelente indiferent de distanță. Camerele dispun, de asemenea, de o unitate de procesare cu învățare profundă, oferind oportunități unice de analiză bazată pe învățarea profundă.

AXIS Q1805-LE oferă o calitate excepțională a imaginii la o rezoluție de 2 MP, în timp ce AXIS Q1806-LE oferă o rezoluție de 4 MP. În plus, datorită tehnologiei OptimizedIR, camerele realizează înregistrări clare și detaliate în condiții de întuneric deplin la o distanță de până la 100 m, fără a necesita iluminare suplimentară. Datorită tehnologiilor Lightfinder 2.0 și Forensic WDR de care dispun, aceste camere oferă culori reale și detalii excelente în condiții de luminozitate dificile sau de semi-întuneric. De asemenea, modelul AXIS Q1805-LE dispune de stabilizare electronică (EIS) care garantează obținerea de imagini stabile în pofida vibrațiilor. În plus, AXIS Q1806-LE integrează un modul de stabilizare optică a imaginii (OIS).

Aceste camere de înaltă performanță sunt construite pe baza cipului ARTPEC 8 și includ o unitate de procesare cu învățare profundă, pentru îmbunătățirea capacităților de procesare. Acest lucru permite colectarea și analizarea mai multor date ca oricând – la marginea rețelei. De asemenea, modelele oferă metadate valoroase care facilitează utilizarea rapidă, ușoară și eficientă a capabilităților de căutare criminalistică. Sistemul AXIS Object Analytics face posibilă detectarea și clasificarea obiectelor în mișcare. În plus, suportul pentru platforma ACAP versiunea 4 face posibilă adăugarea de aplicații personalizate, bazate pe învățarea profundă la marginea rețelei, furnizate de Axis și partenerii săi.

Caracteristicile principale includ:

  • Calitate excepțională a imaginii, la o rezoluție de până la 4 MP;
  • Ieșire PoE pentru alimentarea unor dispozitive suplimentare;
  • Sistem de analiză cu învățare profundă;
  • Stabilizare electronică a imaginii (AXIS Q1805-LE);
  • Stabilizare optică a imaginii (AXIS Q1806-LE).
  • Aplicația Axis Edge Vault protejează dispozitivul

Camerele sunt instalate într-o carcasă robustă din aluminiu, putând face față unor temperaturi cuprinse între -40 °C și 60 °C. În plus, Axis Edge Vault vă protejează dispozitivul și oferă o stocare securizată a cheilor, beneficiind de certificare FIPS 140-2 de nivelul 2.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 4,000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *