Telerenta deschide platforma de închirieri de produse electronice și pentru companii

  • Companiile pot închiria acum televizoare, laptopuri, telefoane mobile, tablete, console de gaming, monitoare și desktopuri
  • Companiile pot accesa electronice și tehnologie de ultimă generație fără investiții mari în mijloace fixe
  • Clienții corporate beneficiază de discount progresiv pe cantitatea de produse închiriate, key account dedicat, oferte personalizate de închiriere etc.

București, 18 decembrie 2023 – Startup-ul românesc de tehnologie, Telerenta, care operează singura platformă de închiriere de echipamente electronice din Europa de Sud-Est destinată utilizatorilor casnici, se extinde pe segmentul B2B. Companiile pot, de acum, să închirieze echipamente electronice, fără a mai face investiții în mijloace fixe.

Cu Telerenta, companiile au la dispoziție o soluție alternativă la achiziția de produse, prin care pot accesa electronice și tehnologie de ultimă generație, fără investiții inițiale mari, concomitent cu posibilitatea optimizării costurilor.

Totodată, Telerenta oferă companiilor o flexibilitate sporită, în sensul accesării unor perioade mai mici de închiriere, pornind de la închirierea pe o singură lună, discount progresiv pe cantitatea de produse accesate, key account dedicat etc. Mai mult, serviciul oferit de Telerenta oferă suport în cazul eventualelor defecțiuni, eliminând, astfel, preocupările legate de reparații și întreținere, cu avantaje precum garanție de la producător pe toată perioada contractului, Safe Rent, ce constă într-o garanție extra ce poate fi utilizată o dată pe an în caz de daune accidentale (produs zgâriat, spart, udat) etc.

De asemenea, Telerenta oferă flexibilitate, un avantaj major față de celelalte metode din piață, pentru că permite retragerea din contract în orice moment, cu costuri minime, oferă livrare și înlocuire gratuită, iar toate costurile sunt transparente.

„Focusul nostru rămâne pe clienții casnici, însă considerăm că segmentul B2B are potențial să devină foarte important în piața de închirieri de produse electronice. Am avut în plan extinderea către zona de business încă de la momentul lansării, însă am abordat lucrurile etapizat și ne-am propus să accesăm clienții corporate doar după extinderea gamei de produse ce pot fi închiriate. În prezent, companiile pot închiria din peste 250 de produse, iar până la finalul anului viitor estimăm peste 1.000 de produse listate în platformă”, spune Mădălin Ilie, CEO Telerenta, menționând că se așteaptă ca valoarea contractelor companiilor să fie semnificativ mai mari decât cele ale persoanelor fizice, în măsura în care vorbim de nevoi diferite și de volume mai mari.

Cum funcționează Telerenta pentru companii

Procesul de închiriere presupune crearea unui cont unic pe Telerenta.ro și adăugarea detaliilor companiei în secțiunea „Companiile mele”. Acest lucru va permite închirierea de produse în numele și pentru compania respectivă, asigurând o gestiune transparentă și organizată.

Procesul de eKYC (Electronic Know Your Customer), complet automatizat, trebuie asumat de administratorul companiei sau de o persoană cu drept de semnătură.

În secțiunea „Contractele mele” vor putea fi gestionate cu ușurință contractele de închiriere în curs și vizualizat istoricul închirierilor.

Plata și facturarea se fac electronic, asigurând securitatea și ușurința tranzacțiilor, contribuind astfel la optimizarea fluxului de numerar al companiilor.

Mai mult, companiile pot beneficia și de oferte personalizate de închiriere. Astfel, în funcție de amploarea proiectelor, companiile vor primi o soluție de închiriere potrivită nevoilor lor, în urma discuțiilor cu consultantul de vânzări dedicat.

Telerenta, parte din grupul american de investiții NCH (New Century Holdings), listează, pentru a fi închiriate, televizoare, laptopuri, telefoane mobile, tablete, console de gaming, monitoare și desktopuri.

Compania a dezvoltat tehnologia proprie ce permite utilizatorilor individuali și companiilor să închirieze echipamente electronice, pentru o perioadă cuprinsă între 3 și 24 de luni. Clienții au, astfel, acces permanent la echipamente de calitate superioară, de ultimă generație, care pot fi folosite în acord cu nevoile lor.

Procesul de închiriere este flexibil, utilizatorii putând alege foarte ușor dintre produsele listate în platformă și le pot înlocui cu altele cu specificații superioare, oricând, pe durata contractului. La finalul perioadei de închiriere, utilizatori pot prelungi contractul sau returna produsele închiriate.

Telerenta este o soluție alternativă la achiziția de echipamente electronice cu plata integrală pe loc sau în rate și se adresează tuturor celor interesați de tehnologie, dar care nu doresc sau nu își permit să facă o achiziție, și celor interesați să testeze și să utilizeze în permanență cele mai noi echipamente electronice.

Serviciul oferit de Telerenta are acoperire națională, produsele închiriate pot fi livrate oriunde în România.

Costurile de închiriere pornesc de la 29,99 de lei/lună, pentru un contract flexibil de 24 de luni. Utilizatorii pot beneficia de avantajele produsului și de serviciile complementare, la costuri lunare comparabile abonamentelor oferite de platformele de streaming TV.

Livrare în RentBox și pentru companii

De asemenea, Telerenta pune la dispoziția persoanelor fizice și companiilor serviciul RentBox, primul de acest fel din lume care permite închirierea imediată și ridicarea instant de echipamente electronice. Telerenta va avea, în următoarea perioadă, 20 de automate RentBox, amplasate în centrele comerciale din marile orașe din România.

În prezent sunt disponibile 4 unități de tip vending machine, iar acestea pot fi utilizate și pe post de lockere, comenzile plasate putând fi ridicate din automatele RentBox, dacă a fost selectată această opțiune în momentul închirierii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *