ViewSonic prezintă display-urile LED all-in-one next-gen cu fiabilitate și flexibilitate îmbunătățite

Londra, Marea Britanie (16 aprilie 2024) – ViewSonic Corp., furnizor global de top de soluții vizuale, anunță lansarea a doua generație de display-uri LED all-in-one (seria LDM). Aceste display-uri din a doua generație sunt concepute pentru sectorul profesional al business-urilor și educației care se bazează pe succesul predecesorului lor. Seria LDM îmbunătățește fiabilitatea, performanța audiovizuală și flexibilitatea instalării cu trei opțiuni de dimensiuni de până la 231 de inch. Aceste display-uri adoptă tehnologia Glue-on-Board (GOB), îmbunătățind durabilitatea ecranului împotriva pericolelor de mediu. Noua serie este pregătită să transforme comunicarea vizuală prin îmbinarea clarității a imaginii, funcțiilor de colaborare și designului ultra-slim, fără margini, asigurând o integrare perfectă în diverse medii.

„ViewSonic își extinde gama de ecrane LED All-in-One prin inovație continuă, oferind o serie mai versatilă și mai cuprinzătoare de produse pentru a răspunde nevoilor clienților. Cea mai recentă serie LDM reprezintă un salt înainte în ceea ce privește asigurarea spațiilor profesionale cu ecrane care nu sunt doar foarte fiabile, ci și estetice și flexibile pentru diverse medii”, a declarat Dean Tsai, director general al unității de business pentru proiectoare și ecrane LED de la ViewSonic. „Înțelegând rolul semnificativ pe care ecranele de format mare îl joacă în sectoarele comerciale și educaționale, ne-am concentrat pe îmbunătățirea atât a aspectelor audiovizuale, cât și a celor operaționale, pentru a oferi soluții care să faciliteze adoptarea și să reducă costurile de mentenanță.”

Fiabilitate îmbunătățită se îmbină cu estetica

Având în vedere gama largă de utilizare pentru display-urile LED de la holurile corporațiilor și spațiile comune ale școlilor până la sălile pre-funcționale și multifuncționale, adesea frecventate de multe persoane, adoptarea tehnologiei de tratare a suprafeței GOB pentru această linie îmbunătățește semnificativ rezistența. Acest progres duce la o funcționare mai fiabilă, cu o mai bună protecție împotriva coliziunilor, prafului și umezelii, păstrând calitatea imaginii în timp, reducând astfel costul de proprietate pe termen lung și asigurând o experiență vizuală constantă și optimă pentru clienți. Pe lângă fiabilitatea sa îmbunătățită, a doua generație a seriei LDM mai punctează înca un atuum, estetica rafinată prin reducerea grosimii de la 35 mm la 31 mm și a lățimii ramei de la 10 mm la 6 mm față de predecesor. În plus, box-ulde control portabil poate fi detașat cu ușurință de ecran pentru a obține un raport remarcabil de 99% între ecran și corp.

Experiență audiovizuală captivantă și eficientă

Dincolo de fiabilitate și designul slim, a doua generație a seriei LDM oferă experiențe audiovizuale îmbunătățite în diverse medii. Disponibile în dimensiuni de 136, 163 și 231 de inch, display-urile de mari dimensiuni prezintă o luminozitate ridicată de 600 nits cu 100 de niveluri reglabile, ceea ce sporește adaptabilitatea în diverse medii de iluminare. În plus, raportul de contrast îmbunătățit de 6.500:1 contribuie la detalii mai clare, împreună cu seturile duble de difuzoare de 30 W pentru a oferi experiențe audiovizuale captivante. Adăugarea modurilor de afișare Picture-by-Picture (PBP) și Picture-in-Picture (PIP) îmbunătățește eficiența afișării conținutului, permițând partajarea simultană a mai multor surse – ideal pentru întâlniri hibride, seminarii organizate în săli de conferințe sau săli de curs, unde prezentările dinamice și interactive sunt esențiale pentru o colaborare și o învățare eficiente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *