Dyson este brandul din spatele celor mai spectaculoase coafuri de la MET Gala 2024

Dyson este brandul din spatele celor mai spectaculoase coafuri de la MET Gala 2024. Brandul a colaborat cu 7 hairstyliști pentru a realiza coafuri futuriste care s-au remarcat pe covorul roșu. Celebritățile care s-au aflat în lumina reflectoarelor sunt:

Harris Reed, coafat de Peter Burkill

Inspirându-se din arta prerafaelită, hairstylistul a creat cu meticulozitate o coafură care pune în valoare frumusețea părului lui Harris Reed și evidențiază culoarea fermecătoare a acestuia, de culoarea cuprului.

Pași pentru realizarea look-ului:

  1. Look-ul a fost realizat întâi cu uscătorul de păr Dyson SupersonicTM.
  2. Apoi, când părul era uscat în proporție de 75%, procesul a continuat cu aparatul multifuncțional Dyson Airwrap™, folosind peria de netezire moale și peria rotundă pentru volum, pentru a defini întreaga coafură.
  3. În continuare, părul a fost împletit, cu grijă, iar secțiunile au fost finalizate, pe rând,, folosind placa de păr Dyson Corrale™la o temperature de 185 de grade, aplicând ușor tensiune peste împletituri, fixând textura astfel încât rezultatul final să fie unul de durată.
  4. Apoi împletiturile au fost desfăcute, iar hairstylistul a folosit, din nou, Dyson Corrale™.
  5. La final, firele rebele au fost netezite cu ajutorul  Dyson Airwrap™ și al accesoriului Coandă , pentru a a obține un aspect rafinat.


Zendaya, coafată de Ursela Stephen

Pași pentru realizarea look-ului

  1. Părul a fost usucat cu uscătorul de păr profesional Dyson Supersonic r™, la setările de căldură ridicată și flux mare de aer. Odată ce părul s-a uscat, s-a adăugat tratamentul Living Proof’s 5-in-1 Styling Treatment.
  2. Părul a fost prins în partea de jos într-un coc elegant și a fost fixat cu o clamă de păr, după care  șuvițele din partea de sus au fost separate de de restul părului.
  3. Folosind aparatul de îndreptat părul Dyson Corrale™la o temperatură scăzută, firele de păr rebele au fost ondulate pentru a crea un finisaj angelic.

Sabrina Carpenter, coafată de Scott King

Pași pentru realizarea look-ului:

  1. Hairstylistul a început look-ul prin a realiza o coafură voluminoasă folosind uscătorul de păr profesional Dyson Supersonic r™cu accesoriul concentrator de aer, la setările de căldură ridicată și debit de aer ridicat.
  2. Pentru bretonul des al Sabrinei s-a folosit aparatul Dyson Airwrap™Multi-styler, aplicând căldură și debit de aer ridicat și optând pentru accesoriul Round Volumizing Brush.
  3. Apoi, acesta a luat mici secțiuni de păr și le-a ondulat și fixat cu ajutorul dispozitivului Dyson Airwrap, setat pe un flux de căldură ridicată, pentru a crea bucle cu aspect natural.

Gracie Abrams, coafată de Bobby Eliot

Pași pentru realizarea look-ului:

  1. Coafura a fost realizată pe părul proaspăt spălat și umed. Cu ajutorul uscătorului de păr profesional Dyson Supersonic r™,la setările de căldură ridicată și flux mare de aer, acesta a uscat părul, concentrându-se pe a da volum maxim în zona rădăcinilor. Apoi a folosit accesoriul difuzor pentru a finaliza uscarea părului și a crea valuri elegante.
  2. Folosind aparatul de îndreptat părul Dyson Corrale™la temperaturi joase, acesta a creat o textură interesată pentru acest look, ca mai apoi să prindă părul într-o formă lejeră și să ajusteze fiecare șuviță.
  3. În cele din urmă, acesta a folosit fixativ peste tot pentru a finaliza look-ul, astfel încât să rămână perfect pe parcursul întregii seri.

Karlie Kloss, coafată de Irinel De Leo, Dyson Global Styling Ambassador

Hairstylistul a vrut să realizeze părul cât mai simplu, pentru a nu încărca look-ul, vedeta purtând o rochie cu destul de multe detalii și broderii, împodobită cu cristale Swarovski și flori pe toată lungimea.  . Prin urmare, acesta a vrut ca părul să fie lejer, dar în același timp îngrijit, iar coafura joasă cu șuvițe de păr în jurul feței și al urechilor, adaugă naturalețe look-ului.

Pași pentru realizarea look-ului:

  1. Hairstylistul a început coafura prin a secționa părul și a-l usca cu uscătorul de păr profesional Dyson Supersonic r™cu accesoriul Pro Concentrator, la un debit de aer ridicat.
  2. După ce părul a fost uscat, s-au aplicat extensiile cu clips de 18, pe care acesta le-a stilizat și coafat apoi.
  3. Hairstylistul a pregătit părul uscat, aplicând fixativ, iar apoi, folosind  placa Dyson Corrale™la 410 grade, s-au realizat câteva valuri minime de tip blowout în păr, ținând încheietura puțin îndoită, pentru a adăuga părului puțină textură.
  4. Părul a fost așezat pe bigudiuri Velcro pentru a se răci. Mai apoi, pentru a seta părul, s-a folosit uscătorul de păr profesional Dyson Supersonic r™cu accesoriul difuzor pe fluxul de aer ridicat și setarea cool.
  5. S-au îndepărtat bigudiurile și s-a aplicat fixativ pentru un aspect plin de viață și de volum.

Jodie Turner Smith, coafată de Ursela Stephen

Pași pentru realizarea look-ului:

  1. Ursula a început realizarea coafurii cu părul uscat și curat, folosind uscătorul de păr profesional Dyson Supersonic r™la setările de căldură și debit de aer ridicat. Apoi a adăugat câteva extensii pentru a construi un mic mohawk la spate, pe care le-a tuns și coafat.
  2. Următorul pas a fost ca hairstylistul să îndrepte părul cu placa Dyson Corrale™la setările de căldură medie și a ondulat părul în diferite direcții.
  3. Cu ajutorul degetelor și a fixativului, părul a fost modelat și stilizat în jurul feței.

Stella McCartney, coafată de Tina Outen

Pași pentru realizarea look-ului:

  1. În primul rând, părul Stelei a fost uscat prin difuzie cu ajutorul uscătorului de păr profesional Dyson Supersonic r™,la temperaturi înalte și la setări de debit de aer ridicat, cu ajutorul difuzorului, pentru a oferi volum de la rădăcină și a usca parțial părul.
  2. Apoi, a fost folosit accesoriul Pro Concentrator pentru a încuraja o uscare puternică, netedă și voluminoasă.
  3. Părul a fost periat și ușor tapat pentru a crește rezistența rădăcinilor și a fost strâns într-un coc, lăsând volum și textură în partea de sus.
  4. Detaliile finale au fost definite prin  utilizarea atașamentului flyaway al uscătorului Dyson Supersonic r™la setări de căldură și flux de aer ridicat, folosind mișcări ascendente, facilitate de noua formă a aparatului Dyson Supersonic r™ pentru a permite un finisaj curat și neted. Astfel, a fost create o coafură fidelă stilului chic, fără efort, caracteristic Stellei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *