HUAWEI Pura 70 Ultra intră direct pe primul loc în topul DXOMARK, cu un scor record de 163 de puncte

București, 09 mai 2024 – HUAWEI Pura 70 Ultra este noul rege al fotografiei pe mobil. Acest camera smartphone a primit 163 de puncte, cel mai mare scor din istoria DXOMARK. Flagship-ul HUAWEI, disponibil alături HUAWEI Pura 70 și Pura 70 Pro la precomandă pe HUAWEI Store România, aduce în prim-plan noi direcții atât în materie de imagistică, cât și la nivel de design.

DXOMARK este una dintre cele mai prestigioase organizații din lume care oferă scoruri și ierarhii ale camerelor și echipamentelor foto-video. Cu un înalt nivel de încredere în rândul experților, testele sale sunt derulate pe baza a milioane de măsurători științifice și analize. În urma unei testări aprofundate, renumitul laborator de tehnologie DXOMARK a plasat telefonul HUAWEI Pura 70 Ultra pe primul loc al topului, cu un rating de 163 de puncte.

HUAWEI Pura 70 Ultra, un pas revoluționar în lumea fotografiei

HUAWEI Pura 70 Ultra aduce specificații în premieră în industria smartphone și vine cu inovații majore la nivel de cameră, ducând mai departe moștenirea Seriei P de la HUAWEI.

HUAWEI Pura 70 Ultra este echipat cu o cameră retractabilă, Ultra Lighting Pop-out, cu un senzor larg de 1 inch și cea mai mare diafragmă fizică din industrie F1.61. Motorul de detectare a mișcării, HUAWEI XD Motion Engine, transformă camera în cea mai bună din industrie pentru instantanee foto. Aceasta este capabilă să redea la claritate maximă obiecte aflate chiar și la viteze de 300 km/h2, fie că este vorba de o mașină de curse sau un tren de mare viteză. Prin Advanced Rotatory Transmission System3, camera se extinde automat în timpul folosirii și creează mai mult spațiu pentru structură, senzorul de 1 inch și diafragma largă F1.6 fiind amplasate într-un spațiu de 8.4 mm – este o premieră pentru sistemele imagistice mobile cu rolul de a captura mai multă lumină. Datorită dimensiunilor lentilei mai mari, HUAWEI Pura 70 Ultra integrează și un mecanism de stabilizare 1-Inch Sensor Shift OIS, cu până la 67% mai eficient4.

DXOMARK a evidențiat funcția de Autofocus a camerei în review-ul realizat și a lăudat-o pentru acuratețea și viteza mare de procesare în toate condițiile de testare, acordând camerei un rating ridicat, de 125 de puncte. DXOMARK a notat și faptul că această cameră are „un dynamic range foarte extins, în timp ce contrastele sunt uimitoare atunci când sunt redate pe ecranul HDR”. De asemenea, „culorile sunt foarte plăcute”.

HUAWEI Pura 70 Ultra are și o cameră Ultra Lighting Macro Telephoto, cu cea mai mare diafragmă din industrie de pe un senzor telefoto periscop, F2.15. Aceasta asigură fotografii clare atât în condiții de lumină puternică, cât și scăzută. DXOMARK îi acordă zoom-ului camerei Ultra Lighting Macro Telephoto un scor impresionant de 164 de puncte, notând faptul că oferă „o perspectivă macro încântătoare și imagini clare”.

Pentru mai multe informații despre review-ul realizat de DXOMARK modelului HUAWEI Pura 70 Ultra, accesați pagina oficială a laboratorului.

Ultra Lighting XMAGE Camera, sisteme de camere impresionante regăsite la întreaga Serie HUAWEI Pura 70

Celelalte modele, HUAWEI Pura 70 și HUAWEI Pura 70 Pro, sunt și ele echipate cu sisteme de camere Ultra Lighting. Senzorul principal de pe ambele telefoane are dimensiuni de 1/1.3 inci și este echipat cu diafragmă F1.4, permițând capturarea unor cantități foarte mari de lumină. Acest senzor are un motor de înaltă precizie și stabilitate care asigură o focalizare îmbunătățită cu 100%6. În plus, unghiul anti-tremur este cu 91%7 mai mare, detaliile fiind clare în scenarii în care declanșarea se face rapid.

Camera Ultra Lighting Macro Telephoto se regăsește și pe modelul HUAWEI Pura 70 Pro. Acesta și Pura 70 Ultra au în comun și senzorul Ultra Lighting Macro, cu o distanță focală minima de 5 cm și un zoom macro 35x7. HUAWEI Pura 70 asigură un zoom de până la 100x (0.5x~50x), în timp ce HUAWEI Pura 70 Pro și Pura 70 Ultra asigură un zoom de până la 200x (0.5x~100x). Toate cele trei modele sunt dotate cu Enhance Images Mode, bazat pe motorul de imagini de înaltă calitate XD Fusion Pro.

Telefoanele din Seria HUAWEI Pura 70 vin cu upgrade-uri consistente și în privința funcției de fotografie portret, interpretând inteligent lumina, umbrele, blur-ul și tonurile pielii. Efectul de bokeh are straturi definite și decupează cu precizie subiectul fotografiat. Camera frontală redă cu acuratețe cadrele apropiate ale feței, proporțiile și tonurile pielii fiind foarte naturale.

HUAWEI – lider global în cultura fotografiei pe mobil

Ani la rând, HUAWEI a dat tonul în evoluția și dezvoltarea tehnologiei imagistice prin inovații continue. De asemenea, compania s-a implicat în activități la nivel global, cum ar fi competițiile fotografice, evenimente în rândul comunităților și rapoarte în privința trendurilor, promovând cultura fotografiei pe mobil.

În acest an, HUAWEI susține din nou competiția de fotografie HUAWEI XMAGE Awards 2024, dar și ediția inaugurală a HUAWEI XMAGE Global Exhibition, care a debutat cu tema „O lume care încălzește inima – 12 ani de fotografie HUAWEI”. Este cea mai mare expoziție fotografică din istoria companiei, cu peste 300 de fotografii realizate pe telefoane HUAWEI, selectate din câteva milioane de fotografii înregistrate de utilizatori. Aceste imagini redau momente de căldură și liniște din toate colțurile lumii, marcând debutul noii filosofii HUAWEI XMAGE, „Puterea imaginii”.

HUAWEI XMAGE Awards este o platformă deschisă care se adresează pasionaților de fotografie pe smartphone, această competiție anuală încurajând perspectivele unice și creativitatea fără limite. Ajunsă la a opta ediție, XMAGE Awards introduce în acest an categorii noi: Moments, Faces, So Far So Close și Style. Din 2017 și până în prezent, utilizatori din peste 170 de țări și regiuni au participat la competiție, contribuind cu aproape 4 milioane de fotografii. Înregistrările pentru HUAWEI XMAGE Awards 2024 sunt deschise până pe data de 15 septembrie 2024, ora 24:00 Beijing (GMT+8). Pentru informații complete și participarea la competiție, accesați: https://consumer.huawei.com/en/campaign/xmage.

Seria HUAWEI Pura 70 – Forward Symbol Design

Seria HUAWEI Pura 70 vine cu o estetică modernă și inovatoare, care exprimă o filosofie premium, minimalistă și pură. Forward Symbol Design introduce linii geometrice simple și unice, care se integrează perfect în strategia Fashion Forward prin care brandul și-a propus să aducă la un loc moda și tehnologia.

Vârful de gamă, HUAWEI Pura 70 Ultra, are o textură unică, Starry Pattern Design, inspirată de luminile strălucitoare de pe suprafața râului Sena pe timp de noapte, care formează un model înstelat. Carourile delicate completează tabloul. Suprafața spatelui dispozitivului este realizată din piele vegană fină, iar eticheta XMAGE oferă produsului o notă suplimentară de rafinament. HUAWEI Pura 70 Ultra este disponibil în culorile clasice, negru și alb, completate de o variantă verde, inspirată de cupola Grand Palais din Paris, și o nuanță de maro-cafea. Celelalte două modele, HUAWEI Pura 70 și Pura 70 Pro, vin în variantele negru și alb.

Ecrane delicate și clare, dar în același timp foarte rezistente

Toate cele trei telefoane din Seria HUAWEI Pura 70 sunt dotate cu HUAWEI X-TrueTM Display, ecrane foarte clare 460 ppi, cu o luminozitate maximă de 2500 de niți și suport pentru tehnologiile Ultra High Resolution display și AI HDR high dynamic display. De asemenea, ecranele se adaptează automat la conținutul redat de la 1 la 120 Hz, datorită tehnologiei LTPO Adaptive Refresh Rate.

Ecranele HUAWEI Pura 70 și Pura 70 Pro sunt protejate de Super Durable Kunlun Glass, ce oferă o rezistență cu 100% mai bună8. Modelul HUAWEI Pura 70 Ultra este protejat de Crystal Armour Kunlun Glass, având tehnologie îmbunătățită de rezistență la zgârieturi, pe bază de carbon diamant amorf. Rezistența la zgârieturi a fost îmbunătățită cu 300%9.

HUAWEI Pura 70 are ecran plat, cu o ramă foarte îngustă, care îi asigură un aer fashion și energic. Modelele HUAWEI Pura 70 Pro și Pura 70 Ultra au ecrane ușor curbate la cele patru colțuri, oferind display-ului un efect imersiv și experiențe vizuale excelente.

Performanțe flagship pentru experiențe îmbunătățite

Seria HUAWEI Pura 70 oferă un echilbru perfect între durata de viață a bateriei, încărcarea rapidă și grosimea dispozitivelor, datorită arhitecturii sale îmbunătățite. Modelul HUAWEI Pura 70 este dotat cu o baterie de 4900 mAh și are o grosime de doar 7.95 mm. Se încarcă prin fir la 66 W și wireless la 50 W, prin HUAWEI SuperCharge.

HUAWEI Pura 70 Pro are o grosime de 8.4 mm și o baterie de mare capacitate de 5050 mAh. Încărcarea se face la 100 W prin fir și 80 W wireless, prin HUAWEI SuperCharge Turbo. Încărcată wireless, bateria telefonului ajunge la 50% în doar 15 minute10.

Și modelul HUAWEI Pura 70 Ultra rămâne slim, la doar 8.4 mm, cu toate că înglobează o baterie de 5200 mAh. Se încarcă prin fir la 100 W și wireless la 80 W, prin HUAWEI SuperCharge.

Toate cele trei modele ale Seriei HUAWEI Pura 70 folosesc sistemul de operare EMUI 14.2 care oferă experiențe îmbunătățite de utilizare și o interfață interactivă ce integrează semnătura Forward Symbol Design.  

Telefoanele din Seria HUAWEI Pura 70 sunt disponibile la precomandă în România, la următoarele prețuri recomandate de vânzare:

Pentru comenzile plasate până pe 21 mai 2024 pe HUAWEI Store, utilizatorii beneficiază de un pachet promotional compus din două produse HUAWEI, după cum urmează:

  • Pachet cu căștiHUAWEI FreeBuds Pro 3 – se primește automat la achiziționarea oricărui telefon din Seria HUAWEI Pura 70. Utilizatorul trebuie doar sa selecteze culoarea dorită.
  • Voucher pentru smartwatch HUAWEI WATCH GT 3, care se obține astfel:
  • Pasul 1: în pagina produsului HUAWEI Pura 70 Series, utilizatorul navighează la secțiunea “Pachet personalizat”, selectează culoarea dorită a produsului WATCH GT 3 (White sau Black) și îl adaugă la coșul de cumpărături
  • Pasul 2: adaugă, în același coș de cumpărături, produsul HUAWEI Pura 70 Series
  • Pasul 3: în pagina Coșul meu, care acum conține produsul principal HUAWEI Pura 70 Series și produsele secundare HUAWEI FreeBuds Pro 3 și HUAWEI WATCH GT 3, aplică codul de discount valabil pentru HUAWEI WATCH GT 3, cod care se regăsește în pagina dedicată HUAWEI Pura 70 Series.
  • Pasul 4: finalizează comanda cu succes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *