HONOR prezintă o arhitectură AI pe patru niveluri și colaborează cu Google Cloud pentru mai multe experiențe la VivaTech 2024

Experimentați fotografia de portret la calitate de studio cu inteligența artificială pe noua serie HONOR 200

[Paris, Franța – 23 mai, 2024] – Brandul global de tehnologie HONOR a debutat la VivaTech, unul dintre cele mai mari evenimente tehnologice și de inovare din Europa.  Astfel, HONOR a prezentat o abordare inovatoare a inteligenței artificiale la nivel de dispozitiv și a dezvăluit strategia sa revoluționară cu o arhitectură AI pe patru niveluri. De asemenea, HONOR a anunțat și viitoarele experiențe Gen-AI dezvoltate în colaborare cu Google Cloud, care vor fi integrate pe noile smartphone-uri.

„La HONOR, credem că, prin combinarea capacităților de personalizare, intuitivitate și protecție a vieții private oferite de inteligența artificială integrată în dispozitive, toată lumea poate beneficia în siguranță de întregul potențial al AI.”, a declarat George Zhao, CEO al HONOR Device Co., Ltd. „Suntem, de asemenea, încântați să colaborăm cu Google Cloud, valorificând expertiza noastră comună pentru a debloca potențialul acestei abordări hibride și a oferi utilizatorilor noștri experiențe AI și mai fluide.”, a continuat el.

Prezentăm Arhitectura AI pe patru niveluri de la HONOR

HONOR a dezvăluit arhitectura de inteligență artificială pe patru niveluri și a subliniat direcția strategică pe integrarea AI în MagicOS. Această arhitectură cu patru niveluri cuprinde straturi distincte. La nivelul de bază, AI cross-dispozitiv și cross-OS constituie fundamentul unui ecosistem deschis, facilitând partajarea capacității de calcul și a serviciilor între dispozitive și sisteme de operare. Construit pe această bază, nivelul platformei AI oferă un sistem de operare adaptabil, care încurajează interacțiunea personalizată între utilizator și computer, bazată pe intenție și alocare personalizată a resurselor. Nivelul aplicației AI, al treilea nivel, este pregătit să lanseze o serie de aplicații AI inovatoare și generative, care vor transforma complet experiențele utilizatorilor. În final, nivelul Interfață către Servicii Cloud AI furnizează utilizatorilor acces simplu la servicii cloud extinse, acordând o atenție deosebită protejării confidențialității, oferind astfel o experiență AI completă și orientată către viitor.

Arhitectură AI pe patru niveluri

Ca parte a MagicOS 8.0, Magic Portal este prima interfață de utilizator din industrie bazată pe intenție, capabilă să înțeleagă comportamentul utilizatorului și să simplifice sarcinile complexe, transformându-le în procese cu un singur pas.  În prezent, Magic Portal suportă 100 de aplicații de top în șapte scenarii, inclusiv călătorii, productivitate, mesagerie, căutări pe Internet, divertisment, cumpărături și rețele sociale, având planuri de extindere a scenariilor de utilizare pentru a oferi în viitor experiențe AI mai transparente și mai inteligente.

Ca parte a arhitecturii pe patru niveluri, HONOR intenționează să integreze experiențe avansate Gen-AI, alimentate de Google Cloud, pe viitoarele smartphone-uri. Această inițiativă promite să ofere utilizatorilor un nou nivel de inteligență și inovație, cu o atenție sporită la protecția vieții private.

Revoluționarea fotografiei de portret cu seria HONOR 200

După succesul funcției AI Motion Sensing Capture, o tehnologie de ultimă generație ce utilizează inteligența artificială pentru a surprinde automat mișcările rapide, HONOR a dezvăluit că următoarea serie HONOR 200 va revoluționa fotografia realizată cu smartphone-ul, oferind o experiență de portret îmbunătățită prin intermediul inteligenței artificiale. Seria HONOR 200 este gata să redefinească fotografia de portret în colaborare cu celebrul Studio Harcourt din Franța, renumit pentru portretele sale clasice ale unor figuri emblematice. Cu ajutorul tehnologiei AI, această serie va reinterpreta efectele legendare de iluminare și umbre ale studioului, oferind o experiență fotografică excepțională.

Prin utilizarea inteligenței artificiale pentru a analiza un vast set de date cu portrete de la Studio Harcourt, seria HONOR 200 a reușit să descompună întregul proces de fotografiere a portretelor în nouă etape distincte și să redea cu fidelitate întreaga metodă Studio Harcourt. Aceasta garantează realizarea de portrete impecabile și de calitate de studio în fiecare fotografie.

Seria HONOR 200 va fi lansată la Paris pe 12 iunie, alături de MagicOS 8.0, subliniind angajamentul HONOR de a face tehnologia AI accesibilă unui public mai larg. De asemenea, HONOR a dezvăluit planurile de a introduce MagicOS 8.0 pe dispozitivele HONOR Magic V2 și HONOR 90, oferind astfel unui număr extins de utilizatori oportunitatea de a experimenta potențialul transformator al inteligenței artificiale.

Dispozitive inteligente pentru un viitor mai bun

La eveniment, HONOR a găzduit și o discuție tip panel, având-o ca invitată pe experta în domeniu, Dr. Justine Cassell. Discuția s-a concentrat pe viitorul interacțiunii multimodale, subliniind modul în care această integrare crește confortul și protecția vieții private pentru utilizatorii de dispozitive inteligente.

„Inteligența artificială integrată pe dispozitiv poate oferi un sprijin mai mare utilizatorilor,” a spus George Zhao. „Dispozitivul oferă recomandări personalizate, protejând în același timp confidențialitatea utilizatorului prin păstrarea datelor pe dispozitiv. De exemplu, designul Magic Portal de la HONOR oferă utilizatorilor control total asupra alegerii serviciilor și luării deciziilor, subliniind accentul pe care HONOR îl pune pe o inteligență artificială centrată pe om”, a punctat el.

În ceea ce privește interacțiunea multimodală, Dr. Justine Cassell a menționat: „Oamenii folosesc mai multe modalități de comunicare. Creșterea utilizării dispozitivelor portabile, cum ar fi inelele și AI Pin-urile, alături de smartphone-uri performante, arată că oamenii devin din ce în ce mai confortabili cu integrarea inteligenței artificiale în comunicarea verbală, indicii nonverbali, cum ar fi gesturile și expresiile faciale, și elementele paraverbale, precum intonația vocii. Acest lucru sugerează că AI-ul care recunoaște și răspunde la diferite moduri de interacțiune va fi din ce în ce mai adaptat pe dispozitive. Cu cât putem integra mai multe modalități într-un sistem AI, cu atât mai mult putem ajuta numeroase tipuri de utilizatori.”.

„HONOR pune accent pe o abordarea centrată pe om în designul dispozitivelor sale, considerând utilizatorul ca fiind elementul central al întregii experiențe,” a completat George Zhao. „Inteligența artificială va facilita integrarea inter-dispozitiv în viitor, permițând o colaborare mai eficientă între dispozitive și valorificând potențialul unic al fiecăruia. Această abordare depășește limitările învățării independente a comportamentului utilizatorului pe fiecare dispozitiv, oferind o perspectivă holistică și permițând o recunoaștere unificată a intențiilor la nivel macro, cu recomandări și sugestii personalizate.”, a încheiat el.

Despre HONOR

HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente. Este dedicat să devină un brand tehnologic iconic la nivel global și să creeze o nouă lume inteligentă prin intermediul produselor și serviciilor sale puternice. Cu o expertiză în domeniul cercetării și dezvoltării, se angajează să dezvolte tehnologii care să permită oamenilor din întreaga lume să meargă mai departe, oferindu-le libertatea de a realiza și de a face mai mult. Oferind o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive portabile de înaltă calitate, potrivite pentru fiecare buget, portofoliul de produse inovatoare, premium și fiabile HONOR le permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați magazinul online HONOR la https://www.hihonor.com/ro/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *