MMD lansează monitorul Philips 241B8QJEB: soluția ideală pentru productivitate sporită și confort

Amsterdam, 20 decembrie 2018 – MMD, partenerul licențiat al monitoarelor Philips, lansează modelul Philips 241B8QJEB. Acest monitor LCD full HD de 24 de inchi oferă performanță vizuală și instrumente de îmbunătățire a productivității. Tehnologia SmartImage, panoul IPS și rezoluția full HD garantează o calitate impecabilă a imaginii, în timp ce funcțiile LowBlue Mode, Flicker-free, SmartErgoBase oferă confort vizual utilizatorilor pe timpul de lucru. Monitorul Philips 241B8QJEB este echipat cu port USB 3.0, tehnologie SmartConnect și difuzoare stereo încorporate pentru a facilita utilizarea zilnică.  De asemenea, este prietenos cu mediul fiind realizat 85% din plastic reciclat și respectând standardele ecologice.

Imagini captivante

Philips 241B8QJEB este conceput pentru profesioniștii care dedică o mare parte din timpul lor de lucru îndeplinirii sarcinilor de muncă pe calculator. Acest monitor este echipat cu o tehnologie a imaginii de înaltă performanță care garantează utilizatorilor o experiență plăcută din punct de vedere vizual, de la fotografie la grafică, la foi de calcul sau orice altceva. Datorită rezoluției Full HD de 1920 x 1080p, fiecare detaliu al imaginii este bine reprezentat, în timp ce luminozitatea și contrastul sunt amplificate pentru o imagine mai luminoasă și mai apropiată de realitate.

Monitorul este echipat cu panou IPS, permițând redarea unor imagini captivante din orice unghi. Această caracteristică este utilă în special în situațiile de lucru în grup, pentru că toți pot vedea ecranul și pot aprecia culorile sale clare și luminoase. Dar asta nu este tot, MMD a mers mai departe în ceea ce privește calitatea imaginii lui Philips 241B8QJEB și a echipat monitorul cu tehnologia sa exclusivă SmartImage, care optimizează performanța afișării conținutului pe ecran. Utilizatorii pot selecta moduri cum ar fi Movie, Photo, Game și altele, iar monitorul face automat ajustările necesare pentru a garanta cea mai bună experiență posibilă a utilizatorului în orice situație.

O plăcere să îl folosești

Philips 241B8QJEB asigură maximum de confort și productivitate pentru utilizatori. Tehnologii precum LowBlue Mode și Flicker-free reduc din oboseala ochilor, ceea ce înseamnă mai puțin efort după sesiuni de expunere prelungită. Modul EasyRead este o caracteristică concepută pentru a oferi o experiență plăcută de citire. SmartErgoBase a fost creat tot pentru confortul utilizatorului, monitorul putând fi ridicat, coborât, înclinat și rotit pentru a se potrivi cu poziția pe care fiecare utilizator și-o dorește, fără a-l expune la o presiune fizică. Baza monitorului gestionează și aglomerația de cabluri pentru o organizare mai bună.

Funcții inteligente

Monitorul Philips 241B8QJEB este echipat cu tehonologia USB 3.0 Super Speed pentru transferuri de date realizate în mod rapid și fără efort, fiind de 10 ori mai bună decât cea folosită pentru clasicul USB 2.0. Tehnologia USB 3.0 susține o capacitate mai mare de transfer de date și o gestionare mai bună a alimentării, care permite în același timp utilizarea altor dispozitive de stocare de mare capacitate. Pentru cei care nu au schimbat încă USB 2.0, compatibilitatea monitorului asigură funcționarea și dispozitivelor mai vechi precum USB 2.0. Prin tehnologia SmartConnect monitorul dispune de o gamă largă de opțiuni de conexiune precum VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 și altele.

Monitorul Philips 241B8QJEB va fi disponibil începând cu luna ianuarie 2019 la un preț recomandat de 819,00 lei.

Mai multe informații despre monitoarele Philips pot fi găsite aici: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

Despre MMD

MMD este o companie deținută de TPV înființată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie și comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. Combinând calitățile brandului Philips cu expertiza în producția display-urilor a TPV, MMD urmează o strategie rapidă și eficientă pentru a lansa produse inovative pe piață. MMD conduce piețele din Europa de Vest de la sediul central din Amsterdam. Estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin rețeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toți marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design și dezvoltare ale companiei sunt situate în Taiwan. www.mmd-p.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *