Xiaomi Mi 8 si Xiaomi Redmi S2 sunt disponibile in oferta de terminale a Vodafone Romania

  • Clientii au posibilitatea de a comanda, exclusiv online, doua tipuri de pachete promotionale care contin Xiaomi Mi Band 2 sau Xiaomi Power Bank 2S
  • Xiaomi Mi 8 are un ecan AMOLED de 6.21”, GPS cu dubla frecventa, procesor Qualcomm Snapdragon™ 845 si camera foto dubla cu inteligenta artificiala
  • Xiaomi Redmi S2 are camera frontala de 16 MP cu wide-angle, camera foto dubla (12MP + 5MP) cu inteligenta artificiala si un ecran de 5.99”

Bucuresti, 20 decembrie 2018 – Vodafone Romania introduce Xiaomi Mi 8 si Xiaomi Redmi S2 in oferta de terminale. Clientii au posibilitatea de a comanda, exclusiv online, doua tipuri de pachete promotionale care contin Xiaomi Mi Band 2 sau Xiaomi Power Bank 2S. Xiaomi Mi 8 este disponibil in versiunea de culoare albastra si vine insotit, in cadrul promotiei online, de Xiaomi Mi Band 2, iar Xiaomi Redmi S2 este disponibil in versiunea de culoare neagra si vine insotit de Xiaomi Power Bank 2S.

Xiaomi Mi 8 are un ecan AMOLED de 6.21”, GPS cu dubla frecventa, procesor Qualcomm Snapdragon™ 845 si camera foto dubla cu inteligenta artificiala. Camera detecteaza 25 de categorii de obiecte si pana la 206 de tipuri de scene diferite, oferind posibilitatea de a realiza fotografii de cea mai buna calitate. Xiaomi Mi 8 are 6GB memorie RAM si 64GB memorie interna.

Xiaomi Redmi S2 are camera frontala de 16 MP cu wide-angle, camera foto dubla (12MP + 5MP) cu inteligenta artificiala si un ecran de 5.99”. Telefonul are 3GB memorie RAM si 32GB memorie interna cu posibilitatea de a extinde capacitatea prin intermediul unui card microSD de pana la 256GB.

Clientii pot cumpara smartphone-urile din magazinele Vodafone Romania si din magazinele partenerilor. Pachetele promotionale care includ accesoriile Xiaomi sunt valabile exclusiv in magazinul online de pe www.vodafone.ro. Xiaomi Mi 8 poate fi achizitionat pentru 190 de euro cu abonamentul Super Red 27 si Xiaomi Redmi S2 pentru 44,99 euro cu abonamentul Red 15.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 25 de tari, 44 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 18 tari. La 30 septembrie 2018, Vodafone Group avea 531,9 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 20,4 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzand India si toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *