Botine pentru femei la moda in acest sezon

In aceasta toamna trebuie neaparat sa ai o pereche de botine dama, care sa iti completeze tinutele sis a iti protejeze picioarele de vremea friguroasa. A sosit toamna si odata cu ea femeile aleg sa isi inlocuiasca garderoba sumara de vara, cu ceva mult mai potrivit acestui sezon. In curand, nu o sa mai vedem bluze vaporoase si geci subtiri, ci pulovere pufoase si calduroase, care sa tina la distanta vantul care bate din ce in ce mai rece, pe zi ce trece. Si este si normal sa se intample acest lucru, fiecare sezon are farmecul lui.

Dragi femei, in aceasta toamna, designerii va recomanda o pereche de botine aleasa in functie de tinuta purtata. Daca nu aveti idei sau nu stiti ce este in trend in aces sezon, specialistii in moda au venit in ajutorul vostru cu un top 3 de perechi de botine dama, care sa va completeze garderoba. Toate cele trei modele au fost alese de pe Adona.ro si le puteti achizitiona oricand, la preturi foarte accesibile. Adona.ro este unul dintre cele mai apreciate magazine online de incaltaminte si accesorii, pe care merita sa il vizitezi cel putin o data.

  • Botine dama Reissa – daca esti o fire exotica si iti plac imprimeurile “wild”, atunci trebuie sa iti achizitionezi o pereche de botine Reissa. Sunt elegante, au in ambele parti laterale o insertie elastica ce permite incaltarea lor cu usurinta si un imprimeu cu model de piele de sarpe pe tocuri. Pot fi alegerea ideala pentru petreceri sau momente festive, mai ales in sezonul rece. Tocul este cu forma patrata, iar varful este rotunjit.
  • Botine dama Clarice cu sireturi – aceste botine te duc cu gandul la stilul “boyfriend”, deci daca iti place stilul casual, atunci ele sunt cele mai potrivite pentru tine. Este o pereche de incaltaminte foarte versatila, care poate fi folosita atat la jeans, cat si rochii sau fuste, datorita materialului exterior asemanator pielii intoarse, foarte fin la atingere.
  • Botine dama Beatriz cu aspect catifelat – daca esti o femeie careia ii place stilul elegant, atunci botinele Beatriz sunt ideale pentru tine. Este o pereche de incaltaminte eleganta, care poate fi folosita la tinute office-elegante datorita materialului exterior catifelat asemanator pielii intoarse. Au toc cui, se inchid cu fermoar situat in partea din spate si au aplicatii metalice delicate in partea superioara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *