Cum am scapat de unghii ciobite cu oja semipermanenta BioSculpture

Cand ai unghiile ciobite parca iti piere cheful de orice si te simti mereu nesigura pe tine. Asa ma simteam eu atunci cand mergeam in fiecare zi la scoala unde predau de aproximativ 5 ani de zile. Profesoara fiind, unghiile mele sunt expuse non stop, iar din pacate, timpul nu imi permite sa am singura grija de ele. Mai mult decat atat, imi doresc sa fiu un model pentru elevii mei. Cand deschid catalogul sa ascult, unghiile sunt vazute de peste 40 de ochisori curiosi si critici. Cand iau creta sa scriu la tabla, unghiile mele sunt iar in prim plan si in timp contactul acesta cu creta imi poate chiar dauna unghiilor. Chiar si asa, nu imi doresc sa ma prezint niciodata in fata elevilor cu manichiura neingrijita.

De aceea, am incercat de-a lungul anilor sa imi fac singura unghiile cu oja de la magazinele mai apropiate, dar am constatat ca vopseaua sarea repede de pe ele si aspectul lasa de dorit. Apoi am inceput sa merg la salon. Eram multumita ca manichiura dura cam o luna, dar m-am speriat, vazand ca unghiile mi se rup si se exfoliaza.

Speriata, am intrat pe internet sa gasesc un sfat, o informatie utila si asa am aflat despre conceptul Bio Sculpture care este in trend, fiindca se pleaca de la aplicarea tratamentului menit sa intareasca unghia si dupa aceea se aplica in strat subtire oja semipermanenta .

As fi comandat produsele de pe site-ul magazinului, dar numai persoanele care participa la cursurile Bio Sculpture sunt in masura sa le foloseasca. As fi facut si un curs de manichiura, dar a fi profesor iti ocupa tot timpul, asa ca am cautat pana am gasit locul in care mi se fac unghiile cu oja semipermanenta bio  si acolo am ramas.

Cum sa plec in alta parte, cand unghiilor mele li se acorda atentie maxima? Produsele tratament Bio Sculpture au in componenta keratina, vitamine si substante extrase din fructe, iar oja semipermanenta bio nu are niciun efact negativ sau vreo substanta chimica nociva. La fel si orice gel semipermanent  Bio Sculpture de pe site.

Culorile sunt de vis, fiindca nu imi fac mereu unghii rosii ca focul, ci imi plac tonurile pastelate. Manichiura facuta cu produsele Bio Sculpture dureaza pana la 3-5 saptamani, nu se ciobeste deloc, iar vopseaua se intinde uniform pe suprafata unghiei.

In prezent, am unghii impecabile si imi place ca manichiura tine foarte mult. Unghiile nu mi se mai rup si nu se exfoliaza, de aceea sunt recunoscatoare specialistilor de la Bio Sculpture! Asa am scapat de unghiile mereu ciobite! Si tu esti in aceeasi situatie? Intra pe site-ul www.bio-sculpture.ro si vezi ce produse sunt potrivite pentru tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *