RAZER LANSEAZĂ DOUĂ NOI COLECȚII DEOSEBITE DE OBIECTE VESTIMENTARE: GENESIS ȘI UNLEASHED

În urma cererii și răspunsului venit din partea fanilor, cea mai nouă colecție de modă semnată de Razer renunță la limitările impuse de edițiile speciale.

BUCUREȘTI, 27 mai 2022 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat noua colecție de obiecte vestimentare proprii, împărțită în două game distinse: Genesis și Unleashed. În urma răspunsului de la lansarea edițiilor limitate anterioare, ce au fost realizate în colaborare cu branduri de lifestyle cunoscute precum BAPE și Fossil, și care s-au epuizat în mai puțin de 24 de ore, Razer va oferi colecțiile Genesis și Unleashed cât mai multor gameri care vor să se exprime în stilul streetwear conceput de brand. Abordarea curajoasă a modei de către Razer include croiuri nonconformiste, design-uri curajoase, producție de cea mai înaltă calitate și funcționalitate fără compromisuri. Genesis și Unleashed reprezintă filosofia For Gamers. By Gamers adusă în modă.

2

“Ascultăm cu adevărat feedback-ul venit din partea comunității noastre de fani,” a declarat Addie Tan, Associate Director of Business Development în cadrul Razer. “Astfel în urma cererii crescute pentru obiecte vestimentare Razer și datorită faptului că edițiile limitate s-au epuizat deosebit de repede, am decis să investim și mai mult în Razer Apparel. Vom continua să colaborăm cu designeri noi, proprii, care înțeleg cu adevărat atât lumea modei, cât și comunitatea noastră de jucători, care la rândul ei se va putea aștepta la o gamă de produse care se va extinde la un sezon la altul.”

3

RAZER GENESIS

Colecția Razer Genesis se face remarcată prin design-ul minimalist și liniile verzi subtile, încorporând branding-ul și sigla Razer, ambele inconfundabile. Proiectată pentru maximum de confort, colecția include un tricou clasic, pantaloni scurți, o geacă cu glugă discretă și fermoare rezistente la apă, respectiv o pălărie. Bazată pe negru și verde, Razer Genesis se adresează celor care caută un echilibru între stil și confort, versatilitatea acestor obiecte vestimentare făcându-le potrivite folosirii zilnice, atât în spații închise, cât și în aer liber.

1

RAZER UNLEASHED

Așa cum implică și denumirea, Razer Unleashed, se bazează pe un stil care dezlănțuie elementele vizuale cheie ale brandului Razer. Colecția include un tricou supradimensionat, un hanorac cu buzunare, pantaloni scurți, respectiv un hanorac cu fermoar și glugă destul de mare să acopere și căștile de gaming. Nu lipsesc nici pantalonii de jogger, gama fiind completată de două tipuri de șepci. Disponibil tot în combinație de negru și verde, Unleashed se adresează celor care vor ca pasiunea lor să fie recunoscută dintr-o singură privire.

PREȚURI ȘI DISPONIBILITATE

Tricou Razer Genesis: 59,99 Euro
Geacă Razer Genesis (Bomber Jacket): 109,99 Euro
Pantaloni scurți Razer Genesis: 79,99 Euro
Pălărie Razer Genesis (Bucket Hat): 44,99 Euro

Tricou supradimensionat Razer Unleashed: 69,99 Euro
Hanorac Razer Unleashed: 79,99 Euro
Hanorac cu fermoar Razer Unleashed: 109,99 Euro
Pantaloni scurți Razer Unleashed: 69,99 Euro
Pantaloni de jogger Razer Unleashed (Jogger Pants): 89,99 Euro
Șapcă Razer Unleashed (Snapback Cap): 44,99 Euro
Pălărie Razer Unleashed (Bucket Hat): 44,99 Euro

Noile colecții semnate de Razer se alătură produselor de gaming și de lifestyle deosebit de populare ale companiei, extinzând și mai mult ecosistemul de produse hardware, software și de servicii. Astfel, jucătorii au noi oportunități de a exprima pasiunea lor pentru comunitatea de gaming. Colecțiile Genesis și Unleashed sunt disponibile pe pagina www.razer.com.

Pentru mai multe detalii vizitați linkurile de mai jos:

IMAGINI

LINK
DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *